Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! (Kings Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! (Kings Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub!

Vuoristomaisemat, loistava sijainti ja jaettu kausi-allas! Creekside KingswoodissaKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Pakene kaupungin stressit tässä kolmen makuuhuoneen, kahden kylpyhuoneen monitasoinen Kings Beach loma-asunnolle. Suuri mukavuudet, kuten vuodenaikojen ulkouima-allas, kaasutakka ja upeat vuoristomaisemat, tervetulleita jopa yhdeksän ryhmääsi (kahdeksan aikuisen rajaa) rentouttavalle ja virkistävälle lomalle! Tämä Kingswood Villagen North Lake Tahoe -vuokrausalueella sijaitseva moderni vuoristohotelli tarjoaa hyvät yhteydet maailmanluokan hiihtoon, 24h-kasinoksiin, järven rannalle ja paljon muuta! Kotona itsessään on kodikas vetäytyminen, joka on täynnä nykyajan elämisen mukavuuksia, joten se sopii erinomaisesti lomailijoille, jotka eivät halua uhrata mukavuutta matkustamossa. Nauti Netflixistä tai DVD-laitteesta kaapeliverkossa, kun tulipalo kivirakenteisessa kammiossa lämmittää olohuoneen. Tai oleskelutilassa olohuoneen mukavat nahkasohvat internetissä surffaillessa (tämä koti on varustettu WiFi: llä). Hyvin varusteltu keittiö, jossa on modernit laitteet, tekee aterioiden valmistuksesta ja puhdistamisesta helppoa. Ja kun ateria on valmis, odottaa neljän tuolin ruokapöytä. Lisäistuimia tarjotaan keittiön laskurissa. Kolme makuuhuonetta ja parvi tilaa tarjoavat mukavat makuujärjestelmät jopa yhdeksälle henkilölle (kahdeksan aikuista, maksimi). Kaksi makuuhuonetta alakerrassa on king-size-vuoteet, kolmasosa on kaksi erillistä vuodetta ja parvella on kaksi erillistä vuodetta, joista yksi on vyöryä. Jos sää on hyvä, voit vapaasti grillata kodin kaasugrilliin, joka sijaitsee keskimmäisen kerroksen parvekkeella. Myös voit vapaasti tehdä pesula, kun olet täällä - pesukone / kuivausrumpu on mukana.Kingswood Village tarjoaa monia hienoja mukavuuksia, kuten tenniskenttiä, retkeilyreittejä, yksityisen golfkentän ja uima-altaan. Et ole myöskään kaukana suurista kahviloista, putiikkeista ja Kings Beachin baareista ja ravintoloista. Seasonal Pool ja Spa eivät ole käytettävissä syyskuun 2.-25Varaa yöpyminen tässä upeassa vuoristokodissa ja aloita suunnitella North Lake Tahoe -pakettia jo tänään! Pysäköinti Huomautuksia: monimutkainen on avoinna pysäköinti ja ei pitäisi olla ongelma, jos vieras on 4 ajoneuvoaVesi pääsy: Käytä vapaa-ajan kulkua pääsemään Kingswood Village -alueelle ja kylpytynnyrille Commonwealth-alueella kesän aikana.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Yhteystiedot

1001 COMMONWEALTH #149 , 96143 , Kings Beach , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub!

  • Onko majoituspaikassa Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! uima-allas?

    Kyllä, Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub!?

    Ei, Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! sijaitsee?

    Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! sijaitsee osoitteessa 1001 COMMONWEALTH #149, 96143, Kings Beach, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub!?

    Lähellä majoituspaikkaa Mountain Views, A Great Location, And A Shared Seasonal Pool & Hot Tub! sijaitsevat nähtävyydet ovat Northstar Ski Resort, Lake Tahoe, Squaw Valley, Cable Car, Boreal, Reno-Tahoe International Airport, Hot August Nights, El Dorado Great Italian Festival.