Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Melfort Bell At Whiskey Landing (Ucluelet, Kanada)

Hotelli Melfort Bell At Whiskey Landing (Ucluelet, Kanada)

Melfort Bell At Whiskey Landing

Olet tarkistanut loput ... Varaa nyt PARAS! Anchorage at Whisky Landing on ainutlaatuinen länsirannikon kokemus. Perinteinen posti- ja palkkiarkkitehtuuri, käsityöläisen huomio yksityiskohtiin ja ylelliset mukavuudet tekevät Anchoragen yhdestä Uclueletin halutuimmista lomalentopaikoista, mutta vertaansa vailla oleva sijainti tekee siitä yhden ikimuistoisimmista. Aivan veden äärellä Ucluelet Inletissä sijaitseva Anchorage tarjoaa upeat näkymät merelle, joka ulottuu kotioveltasi muille vuorille. Vaikka se on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, tiivisteet, sinetit, kotkat ja saukot ovat lähimmät naapurit The Anchoragessa.Tässä kahden sängyn kahden kylpyhuoneen retriitissä on tilava avoin konseptisuunnittelu, joka antaa helposti isommille ryhmille runsaasti tilaa levittää samalla, kun se tarjoaa silti lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Olohuone on harkiten asetettu ylimääräisen suuren maakaasutakan ympärille, ja erkkeri-ikkunat, joissa on lukuikkunat, tarjoavat viihtyisän paikan selata huopaa ja nauttia maisemista. Tärkeimmästä ruokailutilasta on panoraamanäkymät sisääntuloon ja vuorille. Se on ihanteellinen ison perheen brunssin järjestämiseen tai vain romanttisen illallisen nauttimiseen kahdelle. Anchoragessa on holvattu katto, joka on valmistettu paikallisista setri- ja douglaskuuseista, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla laitteilla, ja ylellisiä ominaisuuksia, kuten kahden hengen kylpyamme kylpyhuoneessa. Ikkunat seinästä seinään ja kattoikkunat tulvivat Anchoragen luonnollisella valolla. Suuri kiedottava kansi on täydellinen paikka aloittaa päiväsi katsomassa auringon nousua sumuisten vesien yli tai nauttia illallisella juuri pyydettyjä mereneläviä, kun katsot paikallista kalastuslaivastosta saapuvan yöhön. Anchoragesta olet kirjaimellisesti muutaman askeleen päässä Ucluelet-akvaariosta ja hallituksen laiturista, 1 minuutin päässä paikallisesta leipomosta ja kahvilasta, 2 minuutin päässä paikallisesta ruokakaupasta ja BC-viinakaupasta, 3 minuutin päässä valaiden tarkkailulaivastosta, 5 minuutin päässä putiikkeja ja ravintoloita Peninsula Rd. 10 minuutin päässä Villi Tyynenmeren polulta (kaikki jalka), kun taas Tofino on helpon 30 minuutin ajomatkan päässä Tyynenmeren kansallispuiston vanhojen kasvurannikkojen metsistä.Koskemattomat rannat ja turmeltumaton erämaa, legendaarinen lohen- ja palkarin kalastus, uskomattomat valaiden katselumahdollisuudet, maailmanluokan surffaus sekä ympäri vuoden kestävä perheystävällisten festivaalien ja tapahtumien aikataulu ovat vain joitain nähtävyyksiä, joita voit odottaa!Anchorage on täydellinen koti poissa kotoa, olipa sitten sitten rentoutumista ja nauttimista yhden viimeisimmän länsirannikon todellisen kalastajakylän rento elämäntapa tai etsimästä seikkailua avoimella valtamerellä aivan nurkan takana. Toivotamme sinut tervetulleeksi saamaan kokemaan, mikä on varmasti elämän matkaa!

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.8 / 10
  • HuoneetErittäin hyvä  8.4 / 10
  • PalveluLoistava  9.1 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Sisääntuloaula
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Terassi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 16:00
  2. Lähtöpäivä: 11:00

Yhteystiedot

1645 Cedar Road , V0R 3A0 , Ucluelet , Kanada
Puhelinnumero: +1(250)7262270 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Melfort Bell At Whiskey Landing

  • Onko majoituspaikassa Melfort Bell At Whiskey Landing uima-allas?

    Ei, Melfort Bell At Whiskey Landing ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Melfort Bell At Whiskey Landing?

    Kyllä, Melfort Bell At Whiskey Landing noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Melfort Bell At Whiskey Landing pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Melfort Bell At Whiskey Landing tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Melfort Bell At Whiskey Landing on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Melfort Bell At Whiskey Landing on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Melfort Bell At Whiskey Landing sijaitsee?

    Melfort Bell At Whiskey Landing sijaitsee osoitteessa 1645 Cedar Road, V0R 3A0, Ucluelet, Kanada.