Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Mays Cottage, St Issey, (Wadebridge, Iso-Britannia)

Hotelli Mays Cottage, St Issey, (Wadebridge, Iso-Britannia)

Mays Cottage, St Issey,

MAYS MÖKKI, lemmikkiystävällinen, avotakka St Isseyssä, Ref 976306 Tämä paritalohuvila sijaitsee St Isseyssä pohjoisessa Cornishin rannikolla ja voi nukkua kahdeksan ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.Mays Cottage on kaunis, paritaloinen mökki, jossa yhdistyvät modernit mukavuudet ja antiikin ominaisuudet kävelyetäisyydellä ihastuttavasta pohjoisesta Cornishin rannikosta St Isseyn lähellä. Se mahtuu kahdeksan vierasta kolme viihtyisää huonetta, kaksi kylpyhuoneet suihkutilat ja perheen kylpyhuone. Pohjakerroksessa on olohuone, jossa on puuhella ja avokeittiö, jossa on viherhuone / ruokailutila. Suuri, suljettu puutarha, jossa on kaksi patioaluetta ja pysäköinti kahdelle autolle. Mays Cottage on täydellinen ympärivuotinen perusta perheille tutustumaan Cornwallin pohjoiseen.Palvelut: Keskuslämmitys lattialämmityksellä ja puulämmitteinen (lokit) Smart-keittiö, jossa on astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin ja sähköliesi. WiFi. VDU / DVD Suuri viherhuone TV: llä. 4 askeleen ylöspäin pysäköintialueelta sisäänkäynnille. Suuri suljettu ja aurinkoinen puutarha jossa nurmikkoa. Kaksi terassia, joissa on pöytä ja tuolit ja grilli. Pohjakerroksen kylpyhuone. Kävelyreitti tai pyöräily Padstowiin (3 mailia) Ulkona lämmin suihku hiekkaisille lapsille ja koirille. Pesukone ja kuivausrumpu sekä märkäpuvun kuivausalue autotallissa. Pinnasänky ja syöttötuoli saatavilla. 2 hyvin käyttäytyvää koiraa tervetulleita (ei suurempaa kuin labradori) Anteeksi, ei kissoja eikä tupakointia. Pubi St Isseyn kylässä. Hiekka ja surffata rannat 5 kilometrin päässä Trevose Headista. Erinomainen purjehdus Rock ja Golf 10 kilometrin päässä St Enodoc 2: sta. 5 kilometriä Camel Trail Padstowiin. Alue: Cornwallin kävijät houkuttelevat jatkuvasti kaunista rannikkoa, pieniä kalastajakyliä, piilotettuja lahtia ja maailmanluokan surffausta. Riippumatta siitä syystä, Cornwall on jo pitkään sulkenut paikkansa yhtenä Britannian johtavista lomakohteista.Kaupunki: St Issey on pieni maaseudun kylä, jossa on kirkko, pubi ja kyläkauppa, vain 3 kilometrin päässä Padstowin kauniista kalastajakylästä. On olemassa useita huippuluokan uimarantoja ja surffausrantoja 5 kilometrin päässä, ja rannikon polku kulkee kallioiden yläpuolella ja alas kivisten lahtien keskellä joidenkin Cornwallin parhaiden rannikkomaisemien kautta

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Puhelin
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Golfkenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

Mays Cottage,, Trevance, , PL27 7RF , Wadebridge , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mays Cottage, St Issey,

  • Onko majoituspaikassa Mays Cottage, St Issey, uima-allas?

    Ei, Mays Cottage, St Issey, ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mays Cottage, St Issey,?

    Kyllä, Mays Cottage, St Issey, noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Mays Cottage, St Issey, pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mays Cottage, St Issey, tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Mays Cottage, St Issey, sijaitsee?

    Mays Cottage, St Issey, sijaitsee osoitteessa Mays Cottage,, Trevance,, PL27 7RF, Wadebridge, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mays Cottage, St Issey,?

    Lähellä majoituspaikkaa Mays Cottage, St Issey, sijaitsevat nähtävyydet ovat Padstow Harbour, Newquay Cornwall Airport, Lusty Glaze, The Eden Project, The Lost Gardens of Heligan, St Mawes Castle, Mawgan Porth, Watergate Bay.