Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available (Las Vegas, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available (Las Vegas, Amerikan Yhdysvallat)

Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available

Marriott's Grand Chateau - useita päivämääriä saatavilla *** Napsauta 'KYSY MANAGERIIN KYSYMYS' saadaksesi paras hinta ja vahvistaaksesi saatavuuden. Pystymme tarjoamaan pidempiä tai lyhyempiä / viikon puolivälissä vuodenajasta riippuen - toinen syy kehotamme sinua lähettämään meille sähköpostia varmistaaksemme, että päivämäärät sopivat parhaaseen hintaan ****** Vuokra luottavaisesti! Meillä on yli 400 viiden tähden arvostelua VRBO-ilmoitukseemme ***Marriottin Grand Chateau, jonka rento tyylikkyys muistuttaa Etelä-Ranskan ajattomia kartanoita, seisoo majesteettisesti vain muutaman askeleen päässä Las Vegas -bulevardilta. Tämä Las Vegas -lomakeskus tarjoaa tilavan, ylellisesti varustetun huvilan, upeat näkymät, korkean teknologian mukavuudet ja armollisen palvelun. Se tarjoaa ainutlaatuisen perääntymisen Amerikan leikkikentän sydämessä.Tyylikkäästi sisustettu ja tilava kahden makuuhuoneen huvila mahtuu jopa kahdeksalle vieraalle ja sisältää erilliset oleskelu- ja ruokailutilat, ylimitoitetun kylpyammeen, sademetsän kaksisuuntaisen suihkun, täysin varustetun keittiön ja pesukone / kuivausrumpu. Taulutelevisio jokaisessa huoneessa.Sen lisäksi, että pääset helposti kaupungin hienoimpiin kasinoihin, esityksiin ja ruokailuun, vieraat voivat myös nauttia ulkobaarista, auringonottouima-altaasta ja uusimmista kuntoilutiloista. Marriottin concierge-henkilökunta voi auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen päivä- tai iltakokemuksen vierailleen.Täydellinen tapaamisiin ja viikon puoliväliin poistumiseen.Huomaa: Huviloita ei ole osoitettu sisäänkirjautumispäivään asti. Marriott-vastaanotto voi hyväksyä tietyn näkymän / kerroksen pyynnöt saatavuudesta ja saapumispäivästä riippuen.Autoille on tarjolla ilmainen valet-pysäköinti.** Päivittäinen talonhoito ei sisälly hintaan, ja sen voi ostaa haluttaessa vastaanotosta.PYYDÄ VARAA -ominaisuus on varauspyyntö, ei vahvistettu oleskelu. Älä varaa lentolippujasi, ennen kuin olet ottanut yhteyttä meihin ja sinulla on toteutettu vuokrasopimus.*** Lyhytaikaiset 2–5 päivän oleskelua voi olla mahdollista varata vain 60 päivän sisällä sisäänkirjautumisesta.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Kuntosali
  4. Pysäköinti
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kirjoituspöytä
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Yhteystiedot

75 E Harmon Ave , 89109 , Las Vegas , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available

  • Onko majoituspaikassa Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available uima-allas?

    Kyllä, Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available?

    Ei, Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available sijaitsee?

    Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available sijaitsee osoitteessa 75 E Harmon Ave, 89109, Las Vegas, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available?

    Lähellä majoituspaikkaa Marriotts Grand Chateau Highest Reviewed Owner Many Dates Available sijaitsevat nähtävyydet ovat Las Vegas Strip, Bellagio Fountains, Las Vegas Convention Center, The Venetian, Eiffel Tower Tour at the Paris Las Vegas, Gondola Ride at the Venetian, Treasure Island, Fremont Street Experience.