Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains (Mammoth Lakes, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains (Mammoth Lakes, Amerikan Yhdysvallat)

Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains

Mammoth Ski ja Racquet Club # 35, lemmikkiystävällinen yksikkö edessä metsää ja vuoria Tämä kodikas klassinen huoneisto on yksi lemmikkieläinystävällisistä huoneistoistamme. Tässä kahden makuuhuoneen kahden hengen huoneistossa on täydellinen keittiö, jossa on työkaluja kotiruokaa varten. Keittiössä on uusi jääkaappi ja mikroaaltouuni. Tässä huoneistossa on kaikki vuodevaatteet ja toinen patja toisessa makuuhuoneessa. Siinä on ylimääräinen sivuikkuna, jossa voit nauttia enemmän auringonvaloa ja nauttia kauniista metsistä. Sohva ei ole vedä ulos. Tämä huoneisto on lähellä uima-allasta, kahta kylpylää, saunaa, virkistystilaa ja yhteisön grillipaikkoja.Suurin käyttöaste: Tämä laite nukkuu kuusi henkilöä. Lemmikkisi ovat tervetulleita täällä!Vuoteet: Makuuhuoneessa on uusi king-vuode. Toisessa makuuhuoneessa on kuningas ja kerrossänky. Tässä yksikössä ei ole vuodesohvaa.Yksikköpalvelut: Täysikokoinen keittiö on varustettu liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astianpesukone, astiat ja ruoanlaittovälineet! Niille kylmille talvimaisille viihdy propaanin takan vieressä! Olohuoneessa on TV, videonauhuri, nauhuri ja sohva. Sivuston mukavuuksilla: Kolikkokäyttöiset pesukone ja kuivurit sijaitsevat kussakin yksikön rakennuksessa. MSRC tarjoaa kesällä lämmitetyn uima-altaan ja sisäuima-altaan koko vuoden. Allasalueella sijaitsevat BBQ-grillit. On myös virkistys- / pelihuone, jossa on biljardipöytä, soodakone ja TV!Näkymät: Tässä huoneistossa on osittainen näkymä Mammoth Mountainin laskettelualueelle.Pysäköinti: 1 takuu. Toisen ajoneuvon osalta se on ensiluokkainen palvelusperuste; tarkista ensin toimisto.Mammoth Ski ja Racquet Club on kävelymatkan päässä Canyon Lodge -hotellista, ja se on yksi harvoista komplekseista kaupungissa, jossa on vuoriston ylläpitämä ja ylläpitämä laskettelurata.Sivuston hallinnassa pääsee ympäri vuorokauden ja lunta poistetaan, koska lumi putoaa estämättä pääsyä varten.Tule yöpymään tässä yksikössä ja anna Mammoth Ski and Racquet Clubin muistaa lomastasi!BUSINESS Lic # 2839

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Yhteystiedot

248 MAMMOTH SLOPES DR. , 93546 , Mammoth Lakes , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains

  • Onko majoituspaikassa Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains uima-allas?

    Kyllä, Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains?

    Ei, Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains sijaitsee?

    Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains sijaitsee osoitteessa 248 MAMMOTH SLOPES DR., 93546, Mammoth Lakes, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains?

    Lähellä majoituspaikkaa Mammoth Ski & Racquet Club #35, Pet Friendly Unit Facing The Forest And Mountains sijaitsevat nähtävyydet ovat Mammoth Mountain, Mammoth Yosemite Airport, Devils Postpile National Monument, June Mountain, Mono Lake Tufa State Natural Reserve, China Peak.