Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 (Hanalei, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 (Hanalei, Amerikan Yhdysvallat)

Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022

Live Your Hanalei * RiverFront * loma unelma! TVNC # 1022 Asuminen Hanalei Town on unelma useimmille kävijöille Kauai. Idyllinen ranta-kaupunki tunnelma on naimisissa ikuisen Alohan kanssa. Vakituiset merituulet takaavat raikasta ilmaa ja säännölliset sadesuihkut takaavat säännölliset sateenkaaret. Dolphin Cottage 2 tarjoaa dramaattisia vuori- ja vesiputousnäkymiä, ja nykyaikainen istutusmökki sijaitsee aivan Hanalei-joen varrella. Yksi neljästä vierekkäisestä mökistä, tässä tyylikkäässä Riverfront-asunnossa on 2 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, kattotuuletin jokaisessa huoneessa, oma ulkosuihku kuumalla vedellä sekä pesukone ja kuivausrumpu. Kaasu-BBQ, LCD-TV DVD: llä ja langaton internetyhteys ovat myös mukana. Nauti laululinnut ja luonnon ääniä tässä rauhallisessa perääntymisess��. Sitten kävele Hanaleihin nauttiaksesi Kauai-kaupungin kuuluisimman rantakaupungin vilkkaasta luonnosta. ***** Huomaa, että mökissä 4 ja 5 tehdään laajoja remontteja vuoden 2018 huhtikuun tulvien takia. Kevyestä raskaaseen rakentamiseen tapahtuu niiden valmistumiseen saakka *****- Sijaitsee Hanalei Townissa (pohjoisranta). - Riverside mökit, joilla on eeppisiä vuoria ja vesiputousnäkymiä.- Dolphin-ravintola ja kalamarkkinat ovat paikan päällä! - Viihtyisä sijainti kävelymatkan päässä Hanalei-keskuksesta ja kuuluisasta Hanalei Bayn rannasta. Kauain pohjoisranta on pohjimmainen paratiisi. Dramaattiset kallioita syöksyvät virkistäviin turkooseihin ja vehreisiin viidakoihin, jotka kutsuvat valkoisia hiekkarantoja. Hanalei-lahden ja Nepalin rannikon kotiin North Shore kehtoilee joitain Kauain arvokkaimpia helmiä. Se on helppo sukeltaa paikalliseen kulttuuriin oleskellessaan North Shore, koska ympäristö on kodikas ja tunne on täynnä Aloha. Yksi kunnioitetuimmista paikoista maan päällä, Kauai innostaa meitä kaikkia kunnioitusta. Kauneuden ylitse, vanhin asuttu Havaijin saari on kestynyt ajan testin ja kypsynyt hedelmällisen runsauden maalle. Lush viidakoita, valkoisia hiekkarantoja ja houkutteleva tunnelma aloha lumoavat joka hetki. Kauai tarjoaa poikkeuksellista majoitusta, seikkailuja, ruokia ja kulttuuria, ja unelma on totta. HUOMAUTUS: TVNC # 1022 tämä on laillinen loma-asunto 24 tuntia vuorokaudessa / 7 päivänä saarella. Ota yhteyttä Kauai Exclusive Management LLC -agenttiin JoshuaHuomaa: Mökki nro 4 ja nro 5 ovat parhaillaan rakenteilla

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Keittiö
  2. Kuivausrumpu

Yhteystiedot

5-5016 KUHIO HWY , 96714 , Hanalei , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022

  • Onko majoituspaikassa Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 uima-allas?

    Ei, Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022?

    Ei, Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 sijaitsee?

    Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 sijaitsee osoitteessa 5-5016 KUHIO HWY, 96714, Hanalei, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022?

    Lähellä majoituspaikkaa Live Your Hanalei Riverfront Vacation Dream! Tvnc#1022 sijaitsevat nähtävyydet ovat Hanalei Beach Park, Lihue Airport, Princeville Airport, Tunnels Beach, Hawaii Movie Tours, Kokee State Park, Waimea Canyon State Park, Koloa History Center.