Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 (Gloucester, Iso-Britannia)

Hotelli Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 (Gloucester, Iso-Britannia)

Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440

LAWN COTTAGE, romanttinen Ashleworth, Ref 936440 Tämä omakotitalo sijaitsee Ashleworthin kylän laidalla Gloucesterin lähellä ja nukkuu kaksi ihmistä yhdessä makuuhuoneessa.Lawn Mökki on irrotettu mökki laitamilla kylän Ashleworth lähellä Gloucester. Mökki nukkuu kaksi ihmistä yhdessä makuuhuoneessa, joka on kahden hengen huone, jossa on tv. Myös kylpyhuone ja avoin oleskelutila, jossa keittiö, ruokailutila ja oleskelutila. Pihalla on runsaasti maastossa pysäköinti, lukittava pyörä varastointi ja suljettu lawned puutarha patio ja huonekalut. Lawn Cottage sijaitsee erinomaisella paikalla, ja se sopii kaikille sopivaksi.Palvelut: Sähkölämmitys. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, 2 x TV Freeviewilla, DVD, WiFi, valikoima kirjoja, pelejä ja DVD-levyjä. Polttoaine ja teho inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Runsaasti off road pysäköinti. Lukittava pyörävarasto. Lawned puutarha edessä terassi ja huonekalut. Anteeksi, ei lemmikkejä eikä tupakointia. Shop ja pub 15 minuutin kävelymatka. Severn-joki 1 kilometri.Alue: Cotswoldsin kävijät ovat pitkään arvostaneet muistoja viehättävistä kaupungeista ja kylistä, jotka on rakennettu kuuluisasta hunajavärisestä kivestä, ja sillä on nyt kukoistava nykyaikaisen taiteilijan yhteisö, joka työskentelee studioista ja kaupoista koko alueella.Kaupunki: Muinainen Ashleworthin kylä sijaitsee kauniissa Gloucestershiren maaseudulla vain 6 kilometrin päässä Gloucesterin rannikkokaupungista. Rooman ajoista peräisin oleva Ashleworth tarjoaa lukuisia historiallisia rakennuksia, nimittäin National Trustin, 12. vuosisadan kirkon ja kylän vihreän saarnan Ristin omistaman 15. vuosisadan temppupakkauksen. Kylässä on hyötyä myös kahdesta erinomaisesta pubista, joista yksi sijaitsee joen rannalla ja kyläkaupassa ja Post Office -alueella. Monet ihastuttavat kävelyretket voi nauttia kylästä, jossa on Severn Way ja Three Choirs Way.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

LAWN COTTAGE , GL19 4JL , Gloucester , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440

  • Onko majoituspaikassa Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 uima-allas?

    Ei, Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440?

    Kyllä, Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 sijaitsee?

    Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 sijaitsee osoitteessa LAWN COTTAGE, GL19 4JL, Gloucester, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440?

    Lähellä majoituspaikkaa Lawn Cottage, Romantic In Ashleworth, Ref 936440 sijaitsevat nähtävyydet ovat Gloucestershire Airport, Worcester Cathedral, Cotswold Widlife Park and Gardens, Stratford-upon-Avon railway station, Hall's Croft, Gloucester Cathedral, Gloucester Docks, The Severn Bore.