Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort (Lahaina, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort (Lahaina, Amerikan Yhdysvallat)

Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort

Kaanapali Beach Club Käytettävissä. useimmat päivämäärät vuonna 2019 ÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ KALENTERI SAATAVUUDESTA! TÄMÄ ON TIMESHARE RESORT. Diamondin omistajan kalenteri ei synkronoi VRBO: n kanssa. Saatavana voi vaihtaa useita kertoja päivässä.ÄLÄ KÄYTÄONLINE VARAUKSET, SIN JÄLLEEN OMISTAJAN KYSYMYKSIÄ KOSKEVA KYSYMYKSIÄ JA SINUNTARKISTA SAATAVUUS JA ANNA TÄRKEÄ LAATUKaikki yksiköt hoidetaan ja hoidetaan keinona. Saapuessaan vieraat kirjautuvat lomakeskuksen vastaanottoon käyttämällä lomakeskuksen vahvistusasi # aivan kuin he olisivat varanneet suoraan keinona. Täysi pääsy lomakeskuksen palveluihin ja mukavuuksiin sisältyy jokaiseen varaukseen. Tarjoan vuokria min. 2 päivää enintään max. 2 kuukautta ja voi varata vuosittain etukäteen Ka anapali Beach Clubissa. (Huomaa, että useimmissa päivämäärissä minulla on vain viikot 7 yötä). KBC on merenrannan keinona, jossa on 1 makuuhuoneen sviitti. Lomakeskus sijaitsee suoraan kuuluisalla Ka anapalin rannalla. BBQ-grillit ja piknikpöytät sijaitsevat paikan päällä.Tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: hienon hotellin mukavuus ja palvelu yhdistettynä huoneistoon itsenäisyydestä ja helposti asumisesta. Jokaisessa sviitissä olohuoneessa on täysikokoinen vuodesohva ja viihdekeskus, jossa on 35 väritelevisio, videonauhuri ja AM / FM-radio. Ylellisessä kylvyssä on yli kokoinen kylpyamme, erillinen suihku ja hänen ja hänen turhamaisuutensa. Keittokomero on suunniteltu mukavaksi ja toimivaksi mikroaaltouunilla, pesuallas, astianpesukone ja jääkaappi. Lisämukavuuksiin kuuluu kaksi puhelinta jokaisessa sviitissä ja puheviestit. Lomakeskuksessa on kauniita trooppisia puutarhoja ja rentouttavia vesiputouksia. Ja yksi hehtaarin allas vesiliukumäellä on jotain koko perheesi varmasti nauttimaan.1. Tärkeimmät olohuoneet (olohuone, ruokailutila ja keittokomero)2. Suuri ylellinen kylpyhuone3. MakuuhuoneOlohuoneessa on täysikokoinen vuodesohva ja viihdekeskus, jossa on TV, DVD-soitin ja radio. On ruokapöytä ja tuolit. Keittokomeroissa on snackbaari, täysikokoinen jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, pesuallas ja kaikki astiat ja astiat.Suuressa ylellisessä kylvyssä on ylimitoitettu kylpyamme, erillinen suihku, oma kylpyhuone, 2 erillistä turhamaista pesuallasta ja kaappi. Makuuhuoneessa on king-size-vuode, työpöytä ja tv.Paikan päällä on useita ravintoloita. Kauppakeskus sijaitsee 1 korttelin päässä ruokakaupasta, lisää ravintoloita, videokauppoja ja paljon muuta. Lähellä sijaitsevaa bussipysäkkiä vie sinut ympäri saarta.Avainsanat: Ocean Front Timeshare ResortÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ KALENTERI SAATAVUUDESTA! TÄMÄ ON TIMESHARE RESORT. Diamondin omistajan kalenteri ei synkronoi VRBO: n kanssa. Saatavana voi vaihtaa useita kertoja päivässä. ÄLÄ KÄYTÄONLINE VARAUKSET, SIN JÄLLEEN OLETETUT OMISTAJAN KYSYMYKSET VRBO: N KÄYTTÖÖN SAATAVUUDESTA JA SITTENTARKISTA SAATAVUUS JA ANNA TÄRKEÄ LAATU.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Kuntosali
  4. Pysäköinti
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Yhteystiedot

104 Kaanapali Shores Pl , 96761 , Lahaina , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort

  • Onko majoituspaikassa Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort uima-allas?

    Kyllä, Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort?

    Ei, Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort sijaitsee?

    Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort sijaitsee osoitteessa 104 Kaanapali Shores Pl, 96761, Lahaina, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort?

    Lähellä majoituspaikkaa Ka'anapali Beach Club: Deluxe Ocean Front Resort sijaitsevat nähtävyydet ovat Kaanapali Beach, Kapalua Airport, Lahaina, Big Beach, Kahekili Beach Park, D T Fleming Park, Kahului Airport, Lanai Airport.