Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 (Amble, Iso-Britannia)

Hotelli Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 (Amble, Iso-Britannia)

Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127

Jamaal Lodge, AMBLE Tämä upea omakotitaloinen puinen mökki lähellä Heritage Coastia on ihanteellinen paratiisi jopa kahdeksalle ihmiselle.Tämä ihastuttava puinen mökki muistuttaa skandinaavista asuntoa ja sijaitsee noin kolmen mailin päässä Amble-by-the-merestä, rauhallisessa kylässä South Broomhillissa. Se on tilava kiinteistö, jossa on olohuone, ruokailutila ja keittiö, joka on suunniteltu avoimen olohuoneen ympärille. Oleskelualueella on ranskalaiset ikkunat aurinkoterassille ja iso puutarha, joka ympäröi kiinteistöä. Pohjakerroksen oleskelualueen lisäksi on ensimmäisen kerroksen olohuone, jossa on upea parveke, joka sopii erinomaisesti iltajuomaan. Neljä makuuhuonetta ovat mukavat, ja mökissä on kaksi kylpyhuonetta, joista jokaisessa on erillinen suihku. Tämä ominaisuus on epätavallinen yöpymispaikka, ja se olisi ihanteellinen perheille ja ystäville pysyä yhdessä tarjoamalla, koska se tarjoaa niin monipuolista majoitusta.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys. Sähköuuni, kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, TV ilmaisella näkymällä, DVD, radio / kasetti / CD-soitin, WiFi, pieni valikoima kirjoja / pelejä. Kaikki polttoaineet vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli. Pysäköinti maantiellä 4 autolle. Suuri, suljettu takapihalla varustettu puutarha-alue kalusteineen. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä ovat tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa 5 minuutin kävelymatkan päässä, pubi 3 mailin päässä.Alue: Northumberland on raju yhdistelmä kalastajakyliä, kaupunkikaupunkeja, hiekkarantoja, upeita linnoja ja historiallista Hadrianuksen muuria, joita yhdistää kaunis maaseutu ja runsas villieläimet.Kaupunki: Tämä vilkas pieni satamakaupunki, jossa on uusi venesatama, vilkas satama, josta voi ostaa vasta pyydettyjä kaloja kaupasta, loistavat hiekkarannat ja rannikon kävelymatka Hauxleyn lintujen pyhäköön, tekevät tästä täydellisen lomanviettopaikan. Koko perheen miehittämiseen aivan vieressä on paljon toimintaa, ja Amble-by-the-Sea on myös hyvällä paikalla, josta tutustua muuhun Northumberlandiin. Amblen eteläpuolella on Coquet Island, RSPB-varaus, jossa voidaan järjestää veneretkiä saaren ympäri ja nähdä puffineja, haara-ankkoja ja tiiraita. Löydät monia viehättäviä rannikkokylitä, kuten Alnmouth ja Craster, kun taas Warkworthin ja Alnwickin linnat sekä National Trust -ominaisuudet Wallington Hall ja Cragside House sijaitsevat edelleen sisämaan sisäpuolella. Upea lomakohde koko perheelle.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Wi-Fi

Yhteystiedot

78 Chevington Green , Amble , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127

  • Onko majoituspaikassa Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 uima-allas?

    Ei, Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127?

    Kyllä, Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 sijaitsee?

    Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 sijaitsee osoitteessa 78 Chevington Green, , Amble, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127?

    Lähellä majoituspaikkaa Jamaal Lodge, Pet Friendly In Amble-By-The-Sea, Ref 2127 sijaitsevat nähtävyydet ovat St James' Park - Sports Direct Arena, Newcastlen lentokenttä, St . Bartholomews, Alnwick Castle, Chillingham Castle, Millennium Bridge, Newcastle Central Station, Beamish Museum.