Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach (Canberra, Australia)

Hotelli Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach (Canberra, Australia)

Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach

Innisfree - Lemmikkiystävällisiä - 1 minuutin kävelymatka rannalle Kuvittele, että olet vain kahden minuutin kävelymatkan päässä uppoamisesta varpaitasi maailmankuuluun puhtaan valkoiseen hiekkaan Jervis Bayssä. Missä voit kellua sinisen taivaan alla vedessä, kristallinkirkas kuin vuoristovirta. Missä nelijalkainen ystäväsi voi juoksua kilometrien ajan ja lapset voivat leikkiä vedessä ilman huolta samalla kun äiti ja isä rentoutuvat. Ja kun palaat kotiin innostuneena ja virkistyksenä, siellä on kuuma ulkosuihku pestäkseen hiekkaa varpaiden väliin.Majoit viihtyisällä mökillä, joka sijaitsee kauniilla pensasasetuksella niin lähellä rantaa, että kuulet aaltojen kaatumisen, kun ajelet pois nukkumaan yöllä. Voit rentoutua klassisessa rantatalossa ehkä siemailla viileää juomaa etukannen tuolilla kuunnellessasi etäisyyden rannalla olevaa aaltoa tai nauttia viiniä takakannella puiden viileän varjossa. Kolmessa makuuhuoneessa, joista kahdessa on kaksinkertaiset ovet, jotka avautuvat etukanteen, voit jopa nauttia kauniista merituulet ollessaan makuuhuoneissa.Kun tulet sisälle, ainoat vaikeutesi päättävät kuinka rentoutua. Ehkä ota takaisin sohvalle ja nauti online-elokuvasta tai -kirjasta tai yhdistä perhe uudelleen kiistanalaisen lautapelin välityksellä. Vaikka lapset ja koirat leikkivät, voit kiireisesti ladata upeita lomavalokuvia ilmaisella, rajoittamattomalla wifi-yhteydellä.Takakannella perheen kokki voi näyttää kulinaistaidonsa 4-polttimella ennen kuin perhe kokoontuu nauramaan, kertomaan tarinoita ja nauttimaan ikimuistoisesta juhlasta. Kun vihdoin on aika lyödä heinää, löydät 3 makuuhuonetta, joissa kaksi queen-vuodetta ja yksi parivuode, kolme lämmin suihkua, lisätyynyt ja peitot tarvittaessa ja runsaasti säilytystilaa kaikille asioillesi. Kesäpuhaltimet ja talvelämmittimet pitävät sinusta niin mukavan, että et halua nousta seuraavana päivänä. Mutta tiedät jo jo ainutlaatuisesta opaskirjastamme, että Jervis Bayn alueella on niin paljon nähtävää ja tekemistä - mistä tehdä ostoksia ja mistä ruokailla, jotta paikalliset tietävät alueen 'piilotetut salaisuudet' että haluat hypätä sängystä ja tutkia.Mutta ennen kuin suunnaat päivälle, muista nauttia laiska loma-aamiainen takakannella tai aamiaisbaarilla, jossa perheen barista voi testata cappuccino-valmistustaitojaan espressokoneella.Lomat ovat arvokkaita ja muistot ovat ikuisia. Kutsumme sinut luomaan kauniita perhemuistoja kanssamme Innisfreessä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Golfkenttä
  4. Ratsastus
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00
  2. Lähtöpäivä: 11:00

Yhteystiedot

66 Lennox Road Callala Beach , 2540 , Canberra , Australia
Puhelinnumero: +61 1300183983

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach

  • Onko majoituspaikassa Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach uima-allas?

    Ei, Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach?

    Kyllä, Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach sijaitsee?

    Innisfree - Pet Friendly - 2 Mins to Beach sijaitsee osoitteessa 66 Lennox Road Callala Beach, 2540, Canberra, Australia.