Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! (Miramar Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! (Miramar Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf!

Upea uudistettu remontoitu Beach Front Condo! ~ Ilmainen Beach Service! ILMAINEN golf! Mainsail Resort on 15 hehtaarin lahden puolella perheen hauskaa! Mainsail # 332 uusittiin hiljattain kauniiksi huoneistoiksi, joka sopii perheesi tarpeisiin. Huoneiston nykyaikainen muotoilu kutsuu sinut suurelle pohjaratkaisulle, joka tarjoaa runsaasti tilaa jokaiselle asiakkaalle. Olohuoneessa on mukavat istuimet suuren asennetun litteän näytön ympärille. v. Sohvalla on queen-sohva nukkuja varten lisää nukkumiseen. Puun ruokapöydässä on riittävästi istumapaikkoja kaikille vieraille kauniilla valaistuilla kattokruunuilla. Keittiö sopii täydellisesti ruoanlaittoon, joka tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laitteita ja graniitti työtasoja. Keittiö on täysin varusteltu ruuanlaittovälineillä. Aamiaisbaari on valaistu hyvin houkuttelevilla kristalli-riipuksilla, jotka tarjoavat täydellisen valaistuksen. Astu ulos omalle parvekkeelle, jolta on näkymät maisemalle. Makuuhuoneessa on viihtyisä king-vuode ja oma kylpyhuone. Makuuhuoneessa on litteä näyttö t. v. Asennettu ja oma parveke. Kylpyhuoneessa on upouusi laatta ja lasi, joka parantaa koko huoneisto.Master-sviitissä on myös king-size-vuode ja oma kylpyhuone. Lämpimät värit kutsuvat sinut rentouttavaan ympäristöön, kun katsot asennetun litteän näytön t. v. Omassa kylpyhuoneessa, jossa on seisova suihku, on myös upouusi laatta.Kolmas vierashuone tarjoaa rauhallisen ympäristön, joka sopii erinomaisesti vieraille, joka etsii hiljaista aikaa kauniiden päivien jälkeen rannalla. Omalla kylpyhuoneella voit pestä pois kaiken auringon ja hiekan rauhallisessa ympäristössä. Hintaan sisältyy ilmainen ranta-palvelu (1.-31. Lokakuuta)Lomakeskus itse tarjoaa erinomaiset mukavuudet koko perheelle nauttimaan erityisesti lapsista! On lapsi / wadding-allas ja kun he ovat uimassa, he voivat mennä paikan päällä olevaan pelihuoneeseen. Aikuisille on tenniskenttä ja poreallas. Yksi uima-allas lämmitetään kausiluonteisesti asiakkaiden nauttimiseksi talvikuukausina. Mainsail # 332 on lähellä kaikkia Silver Sands Factory -kaupan parhaita ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.Varaa nyt ja nauti ilmaisesta golfista, ILMAISESTA delfiiniristeilystä, ILMAISESTA snorklauksesta, ilmaisesta purjelautailusta, ILMAISESTA Baytowne-seikkailualueelta joka yöpymispäiväsi!(Family Fun -paketti ei koske yli 14 yötä pidempää oleskelua ja yksi lippu annetaan jokaiselle toiminnalle päivässä. Niitä ei voi tallentaa ja yhdistää. Toiminta riippuu saatavuudesta ja kumppaneiden osallistuminen voi muuttua milloin tahansa)

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Koko talo/asunto
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV

Yhteystiedot

114 MAINSAIL #332 , 32550 , Miramar Beach , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf!

  • Onko majoituspaikassa Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! uima-allas?

    Ei, Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf!?

    Ei, Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! sijaitsee?

    Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! sijaitsee osoitteessa 114 MAINSAIL #332, 32550, Miramar Beach, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf!?

    Lähellä majoituspaikkaa Gorgeous Newly Renovated Beach Front Condo! ~ Free Beach Service! Free Golf! sijaitsevat nähtävyydet ovat Topsail Hill Preserve State Park, Northwest Florida Regional Airport, Grayton Beach, Florida's Gulfarium, Northwest Florida Regional Airport, Camp Helen State Park, Russell-Fields Pier, Pier Park.