Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach (Miami Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach (Miami Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach

Parhaat hinnat !!! Fontainebleau Tresor Ocean View Jr. sviitti Ehdottomasti upea Junior-sviitti Fontainebleau-hotellin hyväpalkkaisessa Tresor-tornissa. Upeat merinäkymät. Hinnat vaihtelevat viikosta toiseen, kiireisinä viikonloppuina ja lomina hinnat nousevat. Katso muut käytettävissä olevat yksiköt: VRBO-listanumerot 379562, 695668, 364389 ja 895862. Saatavuus muuttuu päivästä toiseen. Jos sinun on oltava tietyssä tornissa, sinun on määriteltävä se selvästi, koska minulla on jälleen useita.Sisältyy hintaan:ILMAINEN Pysäköintipalvelu (40 dollaria / yö)ILMAINEN spa-passi 2: lle (100 dollaria / päivä) - (loman aikana)ILMAINEN lomakeskusmaksu (19. 95 / päivä-arvo)ILMAINEN sänky on saatavanaPeruutussäännöt ovat seuraavat:Annan täyden hyvityksen kaikista talletuksista, jos olet ilmoittanut minulle vähintään 30 päivää ennen saapumista. Palautukset peruutuksista 30 päivän irtisanomisajalla annetaan, jos varaan sviitin uudelleen samalla hinnalla ja oleskelun keston ajan. Älä soita ennen kello 9.00 ET. Avainsanat: Junior-sviitti sijaitsee Tresorissa, Uuden Fontainebleau Resortin Ocean Club -rakennuksessa. Kaikki uudet, tyylikkäästi sisustetut 500 neliöjalkaa, parisänky, kätevä oleskelualue, jossa on kirjoituspöytä ja iMac-tietokone (paitsi sviitissä, jossa on 2 queen beds) ja vuodesohva kahdelle. 37 tuuman teräväpiirto-LCD-TV, iHome-radio ja minikeittiö, jossa minijääkaappi, pesuallas, leivänpaahdin, kahvinkeitin, liesi ja mikroaaltouuni. Marmori- ja graniittihuone, jossa on ylisuuri poreallas ja erillinen lasi suljettu suihku ja TV kylpyhuoneessa.110 neliöjalkaa parveketta Fontainebleaun pääuima-altaisiin ja merelle. Tupakointi kielletty. Lasitettu suljettu uusinta kuntosalia, 40 000 neliöjalkaa kaksitasoista Lapis-spaa maailmankuuluilla hoidoilla. Paikan päällä useita kauniita ravintoloita: pihviravintola, 24 tunnin huippuluokan ruokailu, uima-altaan kahvila, kahvila, elävä yökerho, Blade Sushi -baari ja Ultra-Lounge. Useita uima-altaita, ranta tuolien ja sateenvarjoineen, suunnittelijavaatteiden putiikki, spa-kauppa, savukauppa ja uima-altaan kauppa.Tarjoamat hinnat ovat arvio ja vaihtelevat oleskelun keston, oleskelun ajan ja saatavuuden mukaan. Alle 7 yön oleskelu johtaa todennäköisesti korkeampaan hintaan kuin esitetty viikkomaksu. Minulla on yleensä vähintään 4 yötä, mutta hyväksyn alle neljän yön pyynnöt, jos minulla on vain nämä päivämäärät saatavilla. Joten jos tarvitset vähemmän kuin 4 yötä, lähetä minulle pyyntö ja katson, voinko vastata pyyntöön. Siivousmaksut ovat ylimääräisiä ja ovat 50 dollaria per käyttö. Useimmat siivoovat joka toinen päivä. Luottokortilla tai vrbo-kortilla suoritettavista maksuista peritään 3. 5%: n maksu.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Sisäuima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Yhteystiedot

4401 Collins Ave, Miami Beach, Fl 33140, Usa , 33140 , Miami Beach , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach

  • Onko majoituspaikassa Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach uima-allas?

    Kyllä, Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach?

    Ei, Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach sijaitsee?

    Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach sijaitsee osoitteessa 4401 Collins Ave, Miami Beach, Fl 33140, Usa, 33140, Miami Beach, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Fontainebleau Tresor Tower Jr Suite In Miami Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat South Beach, Miamin lentokenttä, Fort Lauderdale Beach, Miami Beach Boardwalk, Ocean Drive, Port of Miami, Art Deco District, Fort Lauderdale - Hollywood International Airport.