Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 (Lincoln, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 (Lincoln, Amerikan Yhdysvallat)

F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365

F1344 - Ylläpito Loon Reservation Service - NH Meals & Roomsin lisenssi # 056365 Neljä makuuhuoneen rivitalo, jossa den, 3 3/4 kylpyjä ja kaksi oleskelutilaa. Vaikka täällä rentoutua takana kannella ja nauttia äänen pieni babbling puron lähellä; Rentoudu suosikki televisio-ohjelmasi edessä jossakin kahdesta asuinalueesta tai luo aterian hyvin varustetussa keittiössä ... mitä pääset White Mountainin pakoon, olet varmasti miellyttänyt tämän Forest Ridgen rivitalon sijainnin ja tilavuuden .Anna Townhouse löytää den oikealla queen size futon, televisio ja vieressä täydestä kylvystä. Tämä kylpyamme pääsee myös käytävästä vain makuuhuoneen toiselle puolelle. Myös tässä käytävällä on pyykki vaatekaappi, jossa on täysi kokoinen pinottu HE pesin ja kuivausrumpu sekä vara-jääkaappi. Suoraan makuuhuoneen ja hallin ohitse on avoin konsepti elämisestä, ruokailusta ja keittiöstä. Olohuoneessa on taulu-tv Blue Ray DVD -levyllä ja puulämmitteinen takka. Ruokailutila istuu kuudelle kahdeksaan kahdeksaan ja on kolme lisäpaikkaa keittiön laskurissa. Puinen näkymä näkyy myös tältä alueelta.Toinen oleskelutila sijaitsee alakerrassa, ja siinä on myös puulämmitteinen takka ja taulutelevisio sekä pöytä pelaamiseen tai veneiden luomiseen. Myös tällä tasolla on kaksi makuuhuonetta ja täysi kylpyamme. Yksi näistä makuuhuoneista on yksi kerros kerrossänky, kun taas toinen tarjoaa kaksi kerrossänkyä.Rivitalon ylimmän tason taso ylittää tulotason, ja siinä on kaksi makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyamme. Makuuhuoneessa on king size-vuode ja kylpyamme, kun taas toisessa makuuhuoneessa on queen-size-vuode ja ¾ kylpy.Forest Ridge 134-4 ei ole kaukana Forest Ridge Club House -huoneistosta, jossa on sisäuima-allas, lämmitetty ulkouima-allas, tenniskenttiä ja kannelle upea yksityinen lampi.Paikallisesti löydät runsaasti kausiluonteisia ja ympärivuotisia aktiviteetteja, jotka täyttävät aikaasi mukaan lukien ostokset, golf, minigolf, huvipuistot (mukaan lukien paikallinen vesipuisto), gondoli- / raitiovaunumatkat, luonnon nähtävyydet, alppihiihto ja lumilautailu, Lumikenkäilyä, vaellusta, maastopyöräilyä, joen uintia, melontaa, lintujen tarkkailua ja paljon muuta.Uima-allas ja kuntokeskus eivät välttämättä ole käytettävissä lyhytaikaisesti mekaanisen tai fyysisen kunnossapidon vuoksi. Sääntöjen noudattamatta jättäminen voidaan kieltää.* Lemmikkieläinten hilse voi olla läsnä tässä kodissa.CSA Travel Protection voi olla käytettävissä. Kuvaus kattavuudesta (Plan Code G320CSA) on osoitteessa:.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Ulkouima-allas
  2. Savuttomia huoneita
  3. Uima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Ilmastointi
  3. Satelliitti-TV

Yhteystiedot

134 FOREST RIDGE DRIVE #4 , 03251 , Lincoln , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365

  • Onko majoituspaikassa F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 uima-allas?

    Kyllä, F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365?

    Ei, F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 sijaitsee?

    F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 sijaitsee osoitteessa 134 FOREST RIDGE DRIVE #4, 03251, Lincoln, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365?

    Lähellä majoituspaikkaa F1344 - Managed By Loon Reservation Service - Nh Meals & Rooms Lic# 056365 sijaitsevat nähtävyydet ovat Loon Mountain, Cannon Mountain, Waterville Valley Ski Resort, Kancamagus Highway, Tenney Mountain Ski Resort, Attitash, Mount Washington, Mount Washington Cog Railway.