Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 (Timberscombe, Iso-Britannia)

Hotelli East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 (Timberscombe, Iso-Britannia)

East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4

East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - nukkuu 4 East Harwood Farm Cottage sijaitsee korkealla Exmoorin kansallispuiston sydämessä, Timberscomben yläpuolella. Se on rauhallisessa ympäristössä, ja sieltä on upeat näkymät. Ihanteellinen kävelijöille ja lähellä rannikkoa. Mökki on 200 vuotta vanha ja vieressä on omistajan maalaistalo, mutta se on hyvin yksityinen.East Harwood Farm Cottage lähellä Timberscombea on kaunis mökki, josta on upeat näkymät maaseudulle jokaisen ikkunan edessä talon etupuolella. Omaisuus on kivi rakennettu ja on kiinnitetty toisessa kulmassa omistajille maalaistalo vieressä. Tilalla on ainutlaatuinen näköalapaikka laaksoon nähden, ja tuskin toinen kiinteistö on näkyvissä. Erittäin hiljainen ja eristäytynyt.Nukkuu jopa 4 henkeä kahdessa makuuhuoneessa.Avoin olohuone, ruokapöytä.Puu-poltin olohuoneessa sekä keskuslämmitys koko.Hyvin varustettu keittiö, jossa on moderni valikoima liesi.Yksi king-size-parivuode ja yksi kahden hengen makuuhuone, molemmat yläkerrassa.Yläkerrassa on kylpyhuone, jossa on suihku kylpyammeella.Patio-alue suoraan ulkona pöydällä ja tuoleilla.Paikallinen pubi, jossa tarjoillaan ruokaa Timberscombessa (n. 1 km).Mukana Wifi, lämmitys ja ensimmäinen korit. Lisäkoreja on saatavilla paikan päällä & pound; 5: lleVuodevaatteet ja pyyhkeet.Saapuvat 4 pmLähtö klo 10 mennessäJopa kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa ovat tervetulleita etukäteen sovittuna ja lisämaksuna 15 puntaa per koira. Suosittelemme, että pidät koirasi silmällä, jos he todennäköisesti menevät tutustumaan!Anteeksi: Alle 8-vuotiaita lapsia, koska kyseessä on lampi ja karja. Omistajan vakuutuksen noudattamiseksi ei ole pääsyä tilaan itse tai omistajan puutarhaan.Kiinteistöä lähestytään 3/4 mailin yksityisellä asemalla, joka on jaettu vieressä asuvien omistajien kanssa.On patio suoraan mökin ulkopuolella (ei suljettu), jossa on pöytä ja tuolit juoman nauttimiseen tai näkymän nauttimiseen.Vakuutussyistä vieraita pyydetään pitämään ajotieltä, josta on saatavilla useita polkuja. Yksi johtaa ylös hirsiin ja Dunkery Beaconiin, kun taas toinen johtaa alas laaksoon. On monia vaihtoehtoja kävellä suoraan ovelta.Kylä Timberscombe on noin 1 kilometrin päässä mökistä, paikallinen pubi tarjoaa ruokaa ja on koira ja perheystävällinen.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Keittiö
  2. Jääkaappi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

East Harwood Farm Cottage Timberscombe nr. Minehead Minehead Somerset England , Timberscombe , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4

  • Onko majoituspaikassa East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 uima-allas?

    Ei, East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    Ei, East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 sijaitsee?

    East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 sijaitsee osoitteessa East Harwood Farm Cottage Timberscombe nr. Minehead Minehead Somerset England, , Timberscombe, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    Lähellä majoituspaikkaa East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 sijaitsevat nähtävyydet ovat Millennium Stadium, Airport Cardiff, Cardiff Central railway station, Cardiff Castle, Red Castle, Exeter International Airport, Woolacombe Beach, Dunster Castle.