Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Design Hotel Miramonte (Bad Gastein, Itävalta)

Hotelli Design Hotel Miramonte (Bad Gastein, Itävalta)

Design Hotel Miramonte

Kahden hengen huone - Double - Panorama Medium - Parveke - Miramonte, Hotel Double Panorama Medium, jossa parveke:21sqm: n savuttomia design-vintage-huoneita on sisustettu parivuode (1,80mx 2,00 m), jossa on mäntypään pääty erityisen rauhalliseen nukkumaan ja ProDormira®-patjat. Ne tarjoavat myös laajan valikoiman mukavuuksia, kuten kunnostettuja alkuperäisiä huonekaluja, taulu-tv kansainvälisillä satelliittikanavilla ja SKY TV, web-radio, puhelin, matkapuhelimen telakka, langaton internetyhteys, tallelokero, kylpyhuone suihkulla ja / tai kylpyammeella. WC ja bidee, yksinomainen 'Stop the Water' ® -hoitotuotteet, hiustenkuivaaja, pörröinen kylpytakki, kylpylaukku pyyhkeillä wellness-alueelle sekä mukava liukuminen.Hurmaava Hideaway omahyväinen? Tervetuloa Hotel Miramonte, Hohe Tauernin kansallispuiston juurella. Kiinteistön sijaintiHyvin kunnostetussa Miramonte-hotellissa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Bad Gasteinin vaikuttavasta keskustasta, taiteilijat ja ilmaiset henget löytävät paikan täydelliseen taukoon. Voit nauttia Miramonte'n 'erittäin suuresta näkymästä' suoraan suositun Graukogelin alapuolella, jossa on kuvaamaton kuva Bad Gasteinin ja Gasteinin laakson taustalla. Suoraan hotellin takana aloita tunnetut korkealla olevat kävelykadut, jotka johtavat vieraat nopeasti koskemattomaan luontoon. KuvausCharmanter Retrochic toivottaa sinut tervetulleeksi jo kotiin tultaessa. Epätavalliset sisustusideat, jotka on suunnitellut vuokranantajan Ike Ikrath, antavat sinulle mahdollisuuden unohtaa aikaa ja tilaa - niin voit nauttia kosmopoliittisen hotellin tunnelmasta ja rentoutua absoluuttisessa rauhassa Salzburgin osavaltiossa. 36 valoisaa huonetta esittelevät harmonisesti yksinkertaista designia ja hienoja luonnonmateriaaleja. Useimmissa huoneissa on parveke, jossa voit nauttia lämpimästä auringonpaisteesta ja näköalasta Gasteinin laaksoon aamulla. Vintage-kylpyhuoneet täydentävät hotellin kaupunkityyliä. Hotellin vieraat voivat vakuuttaa itsensä Bad Gasteinin parantavien lämpövesien vaikutuksesta suoraan hotellissa. Maagisessa vedessä oleva kylpy ei ole vain rentouttava, vaan myös elvyttävä ja nuorentava. Aloita päiväsi joogalla. Aurinkoterassilla Gasteinertal on jalkasi, kun taas vahvistat itseäsi kylmäpuristetuilla mehuilla, tuoreella maalaistaloilla ja vegaanilla leviäväksi jännittäväksi päiväksi. Ne, jotka ovat tuottaneet vähän työtä, löytävät rauhan ja nopean Wi-Fi: n Miramonte-yhteistyötilassa. Iltaisin terassilla oleva paloastiasta tulee suosikki paikka ja pääset nopeasti keskustelemaan muiden vieraiden kanssa tai katsomaan klassisia elokuvia 'elokuvissa tähtien alla'.'Sinun täytyy kokea Hotel Miramonte Bad Gasteinissa uskomaan sitä.'Olemme iloisia voidessamme olla uusi Base Camp!Perheesi Ikrath & Team.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola
  • Baari
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiErittäin hyvä  8.4 / 10
  • HuoneetErittäin hyvä  8.1 / 10
  • PalveluLoistava  8.5 / 10

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Höyrysauna
  3. Hieronta
  4. Sauna
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kahvila
  2. Sisääntuloaula
  3. Nopea check-in / -out
  4. Hissi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Suihku
  4. Avattavat ikkunat
Liikuntamahdollisuudet
  1. Jousiammunta
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Golfkenttä
  4. Ratsastus
Hotellin ominaisuudet
  1. LGBTQ+ -ystävällinen
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Ruoka ja virvokkeet
  1. Diabeetikolle soveltuva ruoka

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00
  2. Lähtöpäivä: 11:00

Yhteystiedot

Reitlpromenade 3 , 5640 , Bad Gastein , Itävalta
Puhelinnumero: +43 643425770 | Faksi: +43 643425779 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Design Hotel Miramonte

  • Onko majoituspaikassa Design Hotel Miramonte uima-allas?

    Ei, Design Hotel Miramonte ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Design Hotel Miramonte?

    Kyllä, Design Hotel Miramonte noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Design Hotel Miramonte pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Design Hotel Miramonte tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Design Hotel Miramonte on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Design Hotel Miramonte on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Design Hotel Miramonte sijaitsee?

    Design Hotel Miramonte sijaitsee osoitteessa Reitlpromenade 3, 5640, Bad Gastein, Itävalta.