Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony (Lahaina, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony (Lahaina, Amerikan Yhdysvallat)

Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony

Kaunis huone Ka'anapalin Beach Club Ocean View ympäröi lanai-parveke Ka'anapali Beach Clubissa on 3 tason huonetta. Deluxe Ocean View on korkein taso. Tämä Deluxe Ocean View -huone on harvinainen nurkassa oleva huone, jossa on parveke. Sekä olohuone ja makuuhuone ovat kävelymatkan päässä parvekkeelta ja suoraan näkymät merelle. Muistelevat näkymät aivan ikkunan ulkopuolella. Makuuhuoneessa on king size -vuode. Olohuoneessa on queen-vuodesohva, jossa on Tempurpedic-patja. On 1 kylpyhuone, jossa on 2 sisäänkäyntiä 1 makuuhuoneesta ja yksi sisäänkäynti keittiöön. Tämä on täydellinen kylpyhuone, jossa on ylimitoitettu kylpyamme, suihkukaappi ja hänen ja hänen turhamaisuutensa. Keittiössä on jääkaappi, astianpesukone mikroaaltouuni, sähköinen paistinpannu, leivänpaahdin, kahvinkeitin, Blender. Huomaa, että ei ole liesi. Tarvittaessa soita siivousta varten keittolevy, kattilat ja pannut ja riisi liesi. Muita palveluja ovat internet, kaapeli-tv, DVD / Blu-ray soitin, puhelin, kattotuuletin. Resort tarjoaa ilmaisia ​​pesukoneita ja kuivaimia useimmissa kerroksissa ja on käytettävissä ilmaiseksiPerusteet ovat lomailijoiden unelma paeta. Allas on vuorattu puutarhoilla, vesiputouksilla ja vesiliukumäellä. Outdoor Bar, BBQ grillit, piknikpöytien, minigolf, kuntokeskus ja ravintola ovat myös paikan päällä. Pysäköintipalvelu, concierge on käytettävissä. Ostosmahdollisuudet ja bussipysäkki ovat kävelyetäisyydellä. Huomautus: sisäänkirjautumisen yhteydessä on oltava vähintään 21-vuotias. 25 dollarin päivittäinen lomakeskusmaksu on jo sisällytetty VRBO: n hintaan, mutta päivittäinen käyttöaste, joka viimeisen tarkastuksen jälkeen oli 10 dollaria. 49 per päivä, veloitetaan keinona lähtöselvityksessä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

104 Ka'anapali Shores Place , 96761 , Lahaina , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony

  • Onko majoituspaikassa Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony uima-allas?

    Ei, Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony?

    Ei, Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony sijaitsee?

    Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony sijaitsee osoitteessa 104 Ka'anapali Shores Place, 96761, Lahaina, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony?

    Lähellä majoituspaikkaa Corner Deluxe Ocean View Ka'Anapali Beach Club With Wrap Around Lanai Balcony sijaitsevat nähtävyydet ovat Kaanapali Beach, Kapalua Airport, Lahaina, Big Beach, Kahekili Beach Park, D T Fleming Park, Kahului Airport, Lanai Airport.