Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach (Rainbow Beach, Australia)

Hotelli Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach (Rainbow Beach, Australia)

Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach

90 Cooloola Drive - Rainbow Beach Katso valaiden risteilyä heinäkuusta marraskuuhun tai ota vain henkeäsalpaava sininen alue ennen sinua.Sijaitsee Rainbow Beachin pääkadulla, Cooloola Drive -kadulla, ja sinulta pääsee helposti vartioituun surffailumaalle ja pääkadulle. Kävele mäkeä muutama sata metriä ja ihmettele kuuluisaa Carlo Sand Blowia ja sen upeita näkymiä, joihin kuuluu lähellä oleva Tin Can Bay.Ehdottomasti tahraton kiinteistö, jossa hoidetut nurmikot, vakiintuneet puutarhat, tyylikkäät huonekalut ja puutarha sekä kaikki modernit mukavuudet, joita tarvitset, jotta oleskelustasi tulee mukavaa, rentouttavaa ja ikimuistoista.Muita fantastisia ominaisuuksia ovat:* kolme tilavaa makuuhuonetta* kaksi tyylikästä kylpyhuonetta* ilmastointi (vain makuuhuoneet)* astianpesukone* mikroaaltouuni* kaasu BBQ* TV / DVD-soitin* AUSTAR* Stereo järjestelmä* kaksinkertainen lukitus autotalliKick takaisin oluella tai lasillisella viiniä kauniilla kannella (sekä yläkerrassa että alakerrassa) ja suunnittele seuraavien päivien aktiviteettejasi: kalastus, ostokset, neliveto, uinti, bushwalking, raputtaminen, veneily tai vain rentoutua.Vuodepaikkoja kahdeksan yhdessä x king-size-vuode, kaksi x queen-size-vuodetta, kaksi x yhden hengen vuodetta, joissa on yhden vyötärön alla ja yksi parivuodesohva.* Huomaa, että tässä kiinteistössä ei ehdottomasti ole pysäköintiä ruoholle. Nurmialue on erotettu, eikä pysäköinti ole sallittua tällä alueella. Huomaa, että (ellei kuvauksessa toisin mainita) lomakohteisiimme ei kuulu liinavaatteita. Ominaisuudet toimitetaan doonas / doona -peitteillä tai -peitteillä sekä tyynyillä; Tarvitset kuitenkin BYO: n tai vuokraat liinavaatteet toimistoltamme, mukaan lukien: lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet, kylpymatot, käsipyyhkeet, teepyyhkeet, kasvojen pesukoneet. Vauvoja tai pikkulapsia, jotka nukkuvat portaassa tai bassinetissa, ei sisällytetä enimmäisvuoteeseen.Portacotit ja syöttötuolit voidaan myös vuokrata lisämaksusta. Ole hyvä ja toimita omat henkilökohtaiset ja taloustavarat, kuten pesujauhe, saippua, astianpesuaine, wc-paperi jne.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Ilmastointi
  4. Keittiö

Yhteystiedot

90 Cooloola Drive , Rainbow Beach , Australia
Puhelinnumero: +61-7 5486 3411

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach

  • Onko majoituspaikassa Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach uima-allas?

    Ei, Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach?

    Ei, Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach sijaitsee?

    Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach sijaitsee osoitteessa 90 Cooloola Drive, , Rainbow Beach, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Cooloola Coast Realty Holiday Accommodation-90 Cooloola Drive Rainbow Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Rainbow Beach.