Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Charlie' S Place South West Rocks (South West Rocks, Australia)

Hotelli Charlie' S Place South West Rocks (South West Rocks, Australia)

Charlie' S Place South West Rocks

Gillies Getaway South West Rocksissa Toivotamme mielellämme tervetulleeksi Gillies Getawayen, erittäin mukavaan kotiin, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta ja ravintoloista. Gillies toivottaa myös karvaisen ystäväsi tulemaan pois perhelomalle.Gillies Getaway on kotisi poissa kotoa, kun nautit kauniista South West Rocksista ja ympäröivistä alueista. Lisämukavuutesi vuoksi Gilliesillä on käänteinen ilmastointi ja WIFI: n lisäbonus.Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on kattotuuletin lämpiminä iltoina. Kahdessa makuuhuoneessa on televisio, jotta jokainen voi katsella suosikkiohjelmiaan.Avoin oleskelutila, ruokailutila ja keittiö. Oleskelutila valuu aurinkoiselle kannelle talon edessä, ihanaan hiljaiseen paikkaan istuakseen ja nauttiaksesi hyvästä kirjasta.Olohuoneessa on käänteisen kierroksen ilmastointi- ja kattotuuletin, istuudu viihtyisään aulaan ja katsele suosikkijalkapalloilua suurella taulutelevisiolla tai katso DVD mukana toimitetusta valinnasta.Hyvin varusteltu keittiö, jossa kaasuliesi ja astianpesukone.Kylpyhuoneessa on suihku ja wc, pesussa on toinen wc.Suuri katettu kannen alue talon puolelle baarijääkaapilla, grillauksella ja ulkokalusteilla.Rannalla vietetyn hauskan päivän jälkeen pese ulkosuihkun alla.Täysin aidattu piha, nauti lasten takapihakriketistä ja tuo veneesi, koska siellä on paljon tilaa.Talon alla on lukitusvarasto kalastusvälineillesi.Huomaa, että lakanoita ja pyyhkeitä ei toimiteta, mutta ne voidaan vuokrata lisämaksusta, ota yhteyttä toimistoomme ja järjestämme tämän sinulle.Rakastat sitten kalastusta, uintia, snorklausta, surffausta tai nauttia historiasta Trial Bay Gaolissa tai Smoky Cape Lighthousessa. Tämä on loistava paikka paeta ja on ihanteellinen perheen retriitti rannalla, joka on täydellinen ympärivuotiseen uintiin.South West Rocks on suosittu lomakohde monenlaisille rannoilleen, kuten Horseshoe Bay, Main Beach, Little Bay, Gap Beach, North Smoky ja Smoky Beach. Aloittelijat ja kokeneet surffaajat löytävät molemmat aaltoja sopimaan heille tai käyvät surffatunti Trent Munro Surf Academyssa.Fish Rock Cave, 2 km merellä, on yksi maan parhaista sukelluksista, 125 metrin kulku pienen saaren keskustan läpi, ja siellä on uskomattoman monenlainen meren elämä, mukaan lukien harmaat sairaanhoitajahait, kilpikonnat ja laikkakotkasäteet.Alueella on rikas kulttuuriperintö, joka on sijoitettu korkealle kallioille, Trial Bay Gaol rakennettiin 1880-luvulla vankien asettamiseen ja sitten Australian 11 maailmansodan aikana asuneiden saksalaisten ja itävaltalaisten internointileiriksi. Smoky Cape-majakka on yksi NSW: n vanhimmista ja korkeimmista majakoista.Tiedämme, että nautit vierailustasi Lounais-Rocksiin ja odotamme kuulevani sinusta.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Taulutelevisio

Yhteystiedot

Bayview Street , South West Rocks , Australia
Puhelinnumero: +61-265666999

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charlie' S Place South West Rocks

  • Onko majoituspaikassa Charlie' S Place South West Rocks uima-allas?

    Ei, Charlie' S Place South West Rocks ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charlie' S Place South West Rocks?

    Kyllä, Charlie' S Place South West Rocks noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Charlie' S Place South West Rocks pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Charlie' S Place South West Rocks ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Charlie' S Place South West Rocks sijaitsee?

    Charlie' S Place South West Rocks sijaitsee osoitteessa Bayview Street, , South West Rocks, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charlie' S Place South West Rocks?

    Lähellä majoituspaikkaa Charlie' S Place South West Rocks sijaitsevat nähtävyydet ovat Hat Head National Park, Kempsey Airport.