Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 (Belford, Iso-Britannia)

Hotelli Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 (Belford, Iso-Britannia)

Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391

Canny Cottage, BELFORD Tämä puolivälisellä terassilla varustettu kivimökki sijaitsee Belfordin kylässä lähellä Alnwickia ja siinä voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.Canny Cottage on keskimmäinen terassi kivimökki, joka sijaitsee Belfordin kylässä Northumberlandissa. Kaksi makuuhuonetta ja märkätilassa sijaitseva majoituspaikka voi nukkua jopa neljä ihmistä. Sisältä löydät myös kodinkoneen, keittiön ja olohuoneen avotakka. Ulkopuolelta on maastossa pysäköinti ja nurmikkoinen puutarha eteen ja taakse. Rauhallisella paikalla maaseudulla sijaitseva 5 Station Cottages on kutsuva retriitti upeassa Englannin osassa.Palvelut: Öljylämmitys puulämmitteellä. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, astianpesukone, TV Freeview-näytöllä, WIFI. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Maanteiden pysäköinti. Nurmikkoinen puutarha eteen ja taakse. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä ovat tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa ja pubi 1. 5 mailia. Huomaa: Keittiössä oleva tulipalo ei toimi. Huomaa: Kiinteistön lähellä on rautatie. Huomaa: Lyhyen tauon vaihtopäivät ovat vain perjantai ja maanantai. Huomaa: Liesi lokit voidaan ostaa paikan päällä.Alue: Northumberland on kattava yhdistelmä kalastajakyliä, kaupunkikaupunkeja, hiekkarantoja, upeita linnoja ja historiallista Hadrianuksen muuria, joita yhdistää kaunis maaseutu ja runsas villieläimet.Kaupunki: Belfordin Northumberlandin kylä sijaitsee Heritage-maaseudun sydämessä Alnwickin ja Berwick-upon-Tweedin kaupunkien välissä. Bamburghin rannikkokylä rannoineen ja dramaattisine linnaineen on vain lyhyen ajomatkan päässä. Itse Belford on vanha valmennuskylä, jolla on miellyttävä aukio ja joka tarjoaa erilaisia ?? kauppoja, pubeja, ravintoloita ja yhdeksän reiän golfkentän. Se on ihanteellinen paikka tutustua Northumbrian Coastal Route, Cheviots, kuuluisa Northumberland Coastline.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

5 STATION COTTAGES , NE70 7DY , Belford , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391

  • Onko majoituspaikassa Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 uima-allas?

    Ei, Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391?

    Kyllä, Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 sijaitsee?

    Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 sijaitsee osoitteessa 5 STATION COTTAGES, NE70 7DY, Belford, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391?

    Lähellä majoituspaikkaa Canny Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Belford, Ref 960391 sijaitsevat nähtävyydet ovat Chillingham Castle, Alnwick Castle, Paxton House and Country Park, St . Bartholomews, The Grace Darling Museum, Bamburgh Castle, Lindisfarne Castle, Farne Islands.