Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection (San Antonio, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection (San Antonio, Amerikan Yhdysvallat)

Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection

Eilan Hotel and Spa, San Antonio Koe Eilan Hotel and Spa San Antonio, TX. Eilan tarjoaa boutique-hotellin intiimin ja maailmanluokan lomakohteen ylellisyyden. Eilanin ympäröimä Toscanan inspiroima arkkitehtuuri hohtavalla kalkkikivellä ja marmorilla varustettuna ympäröi vieraat rento tyylikkäästi ja mukavasti. Eilanin hotellihuoneet ja sviitit ovat hienolla, pehmeillä, rauhallisilla, neutraalien huoneiden sävyillä. Velvet verhot pyyhkäisevät alaspäin lämpimiin puulattioihin. Michelangelo-marmorin kosketus ympäröi rento tyylikkyys ja mukavuus. Huoneen mukavuuksiin ja tapaamisiin kuuluu minijääkaappi ja ilmainen kahvila, nopea internetyhteys ja ylelliset Carreran marmorikylpyhuoneet, joissa on upotetut pesualtaat ja muhkeat pyyhkeet. Junior-sviitti, 380 m²; nukkuu 2; ei keittiötä; Vuodevaatteet sisältävät 1 king-vuode; pesulapalvelu saatavilla maksua vastaan. Lomakylätyylisiin palveluihin kuuluvat täyden palvelun kylpylä, lomakeskuksen tyyliset uima-altaat ja yksityiset Cabanas, 12 000 neliöjalkaa, huippuluokan kuntokeskus, kaksi ruokailutilaa, tenniskentät ja niin paljon muuta. Paikan päällä sijaitsevassa tyylikkäässä Sustenio-ravintolassa ja -baarissa puu, tuli ja valurauta yhdistyvät muuttamaan paikalliset Texas Hill Country -raaka-aineet luoviksi, maukkaita ruokia. Toinen ravintola, Mercato Cafe, on inspiroitunut Italian ulkomarkkinoista. Erikoisuuksia ovat kotitekoiset gelato, terveelliset ruokalistavaihtoehdot ja Starbucks-kahvi. Eilan sijaitsee toiseksi nopeimmin kasvavassa viinintuottaja-alueella Yhdysvalloissa ja lähellä 14 viinitilaa. Jännittävät jännittävät ajot ovat vain muutaman minuutin päässä Six Flags Fiesta Texas-teemapuistossa! Golfarit voivat harrastaa retkiä 36-reikäisessä La Canteran golfkerhossa tai harjoitella keinuaan Topgolf San Antoniossa, kun taas ostajat nauttivat Rim-ostoskeskuksesta ja La Canteran kaupoista. Käy uudelleen Alamo-lähetystön historiassa, kävele keskustan River Walk -kadun varrella ja käy varmasti San Antonion taidemuseon upeissa kokoelmissa.Valet-pysäköinti vain, 35 dollaria / yö; Sisäänkirjautumisen yhteydessä jokainen varaus vaatii merkittävän luottokortin 200 dollarin ennakkolupaa varten. Käteistä ei hyväksytä. Vuokravieraille arvioidaan lomamaksu 22 dollaria. 00 / vrk veroineen.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola
  • Baari
  • Kuntosali

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Höyrysauna
  3. Hieronta
  4. Poreallas
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Businesskeskus
  2. Kahvila
  3. Pelihuone/videopelejä
  4. Nopea check-in / -out
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Golfkenttä
  2. Urheilumahdollisuus
  3. Tenniskenttä
  4. Pöytätennis
Ruoka ja virvokkeet
  1. Diabeetikolle soveltuva ruoka

Yhteystiedot

18603 LA CANTERA TERRACE SAN ANTONIO , San Antonio , Amerikan Yhdysvallat
Puhelinnumero: 1-210-598-2900 | Faksi: 1-210-598-2899 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection

  • Onko majoituspaikassa Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection uima-allas?

    Kyllä, Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection?

    Ei, Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection sijaitsee?

    Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection sijaitsee osoitteessa 18603 LA CANTERA TERRACE SAN ANTONIO, , San Antonio, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection?

    Lähellä majoituspaikkaa Bluegreen Vacations Eilan Hotel And Spa, Ascend Resort Collection sijaitsevat nähtävyydet ovat San Antonio Riverwalk, San Antonio International Airport, Spanish Governor's Palace, The Alamo, Henry B. Gonzalez Convention Centre, Alamodome, Six Flags Fiesta Texas, Seaworld San Antonio.