Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs (Puerto Vallarta, Meksiko)

Hotelli Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs (Puerto Vallarta, Meksiko)

Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs

Bella Loma 403. Ocean View, hyvin varustettu huoneisto. 5 minuuttia rantaan, ei portaita. Casa Carlota sijaitsee Pilitas Streetin umpikujassa vain 2,5 korttelin päässä rannalle ilman portaita. Oletuskartanäkymä on harhaanjohtava, se näyttää, että huoneisto on kelluva keskellä mitään. Zoomaa tarkempaan sijaintiin ja läheisyyteen rannalle.Rakennettu vuonna 2015 ja viimeistelty vuonna 2016, hyvin nimitetty, ulkoilma-käsite, 1 makuuhuone, 1 kylpyhuone Penthouse condo sydämessä Puerto Vallarta suosituin naapurustossa; Zona Romantica, gay- ja perheystävällinen, englanninkielinen alue. Kolme minuuttia Puerto Vallarta suosituin ranta; Los Muertos, jossa ei ole portaita kiivetä tai laskeutua matkoilla. Ruoka ja juoma tarjoillaan sateenvarjoilla rannalla. Vain 2-5 minuuttia Olas Atlasin ja Basilio Badillo: n ravintoloihin, palveluihin ja yöelämään, mutta silti piilossa Pilitasin päässä; umpikujainen, enimmäkseen asuinalue, cobble-stoned katu.Minutes putiikki ja käsityöläinen ostoksia. Mini-marts, pankkiautomaatit, lähikauppoja kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Kymmenen tai viidentoista minuutin taksimatkan päässä huvivenesatamasta, kauppakeskuksista, golfista ja ekomatkailutoiminnasta. Graniitti työtasot, baari ja backsplash, ruostumattomasta teräksestä laitteet ja trooppinen parota puukalusteet ja sisäänrakennetut. Paikalliset tilaustyöt koristelevat tyylikkäästi seinät. Täysin seinäiset lasiset liukuovet tarjoavat ulkoilmaisen konseptin sisäpuolella, kun taas kasvipeitteisen parvekkeella varustetun pöydän neljälle mahdollistaa ruokasali ulkona.Yksikön mukavuuksiin kuuluu työasema, wifi, taulu-tv olohuoneessa ja makuuhuoneessa, kaapeli Englanti kanavilla, tehokas seinään asennettava AC, Bluetooth kaiutin, asiakirjan turvallinen makuuhuoneen kaapissa, tehosekoitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin, ruokailu, flatware ja lasitavarat neljäksi, runsaasti säilytystilaa, turhamaisuutta kylpyhuoneessa, koukut vaatteillesi ja pyyhkeillesi, pesulaitteessa ja kuivausrummussa. Täysikokoinen vuodesohva olohuoneessa on mukava yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Yö- ja viikkovuokrauksessa on päivittäinen siivouspalvelu maanantaista lauantaihin (haluttaessa siivouspalvelua voidaan vähentää joka toinen päivä, sisäänkirjautumisen pyyntö). Kuukausittaiset vuokrat sisältävät siivouspalvelua joka toinen päivä maanantaina lauantaina. Pulloitettu juomavesi tarjotaan.Neljä kerrosta rauhallisella mukulakivikadulla, josta on upea merinäköala, vain yhden kerroksen alhaalta allasaltaasta ja uima-altaasta sekä upeat näkymät vuorille ja Banderas-lahdelle. Casa Carlota on meidän toinen yksikkö rakennuksen sisällä. Jos se on varattu haluttujen päivämäärien aikana, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä Casa Tesoro Escondido. https: // www. VRBO. com / 759192?unitId = 1307130

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Yhteystiedot

212 PILITAS , 48399 , Puerto Vallarta , Meksiko

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs

  • Onko majoituspaikassa Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs uima-allas?

    Kyllä, Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs?

    Ei, Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs sijaitsee?

    Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs sijaitsee osoitteessa 212 PILITAS, 48399, Puerto Vallarta, Meksiko.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs?

    Lähellä majoituspaikkaa Bella Loma 403. Ocean View, Well Appointed Condo. 5 Mins To Beach, No Stairs sijaitsevat nähtävyydet ovat Punta Mita, Zona Romantica, Playa de los Muertos, Malecón Puerto Vallarta, Banderas Bay Regatta, Ritmos de la noche - Rhythms of the Night, Licenciado Gustavo Diaz Ordaz International Airport, Las Caletas.