Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille (Allauch, Ranska)

Hotelli Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille (Allauch, Ranska)

Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille

Pöytä ja vierashuone: 'La chambre Mauve' 13190 Allauch Tarjoamani huone sijaitsee Allauchissa, Provencen kylässä Marcel Pagnolin kukkuloiden (Garlabanin keskusta) juurella, muutaman minuutin päässä Marseillesta ja Aubagnesta. Aix en Provence tai Cassis ja sen purot ovat noin puolitoista tuntia, Camargue 1 tunti, ja tuskin enemmän Luberonille tai Gorges du Verdonille! Allauchissa (tai välittömässä läheisyydessä): uima-allas, tennis, golf, vaellus, kiipeily, ratsastus, biljardi, elokuvateatteri… Vuodenaikoina on järjestetty monia kulttuuritapahtumia: perinteisiä festivaaleja, musiikki- ja elokuvafestivaaleja, tyhjiä viljatiloja, tiettyjä markkinoita jne.Ja tietysti ympäri vuoden rauhallisuus ja maaseudun ilo kaupungin läheisyyden ja sen etujen kanssa. Talostani (kanavan aivan rannalla, jolla Pagnol-perhe käytti sunnuntaisin suojaansa), rauhallisessa ympäristössä, puutarhan ja varjostetun terassin kanssa, vuokraan suuren makuuhuoneen, jolla on televisio yhdellä tasolla / DVD, kylpyhuone (oma suihku ja wc). Käytössäsi on suuri vierekkäinen olohuone / oleskelu sekä kirjasto, joka sisältää laajan valikoiman turisti- ja kulttuuridokumentaatioita. Suljettu pysäköinti. Jos sinulla on vauva tai lapsi, voin tarjota sinulle sateenvarjo-vuoteen (tai lisävuoteen) ja kaikki tarvittavat varusteet (syöttötuoli, pullo / pottalämmitin, hoitotyyny, kylpyamme jne.). Vuode- ja kylpyhuoneliinat. Hiustenkuivaaja, Babylis, vedenkeitin ja wifi. Pieni gourmet-huomio tarjotaan sinulleSaatavilla: jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.WiFi-yhteys.Ulkona, aurinkotuoleja, puutarhakalusteita, aurinkovarjoja, lasten pelejä ja vapaasti seisova uima-allas (vuodenajasta riippuen). Hinnat: Yö 2: lle aikuiselle: 57 euroa (vähintään 2 yötä). Jos vain yksi yö: + 10 euroa. Vauva, lapsi tai ylimääräinen aikuinen: + 10 euroa Täysi aamiainen pyynnöstä: 6 euroa / henkilö (valitsemasi kuuma juoma, leivonnaiset tai kotitekoinen kakku, patonki, voi, kotitekoiset hilloja, tuoretta puristettua hedelmämehua, kotitekoista jogurttia). Voin myös keittää sinulle pieniä Provencen ruokia (täydet valikot hintaan 24 € per ateria / henkilö, viini, kahvi ja kotitekoinen kahvinkeitin). Valikoiden lähettäminen pyynnöstä. Säästä ja toiveistasi riippuen voin palvella sinua terassilla tai sisätiloissa. Savuton talo, lemmikkejä ei saa käyttää (kissa paikan päällä). Pieni kauppa (ruokatuotteet ja kotitekoiset käsityöt). Lämmin ja hienovarainen tervetuloa. Sinusta tulee ainoat isäntäni; myös sopeutun toiveihisi ja elämäsi rytmiin henkilökohtaisella tavalla.Nähdään pian! Alice 33. (0) 6. 30. 07. 45. 08.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Yhteystiedot

66 Chemin Laurent Merle , 13190 , Allauch , Ranska

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille

  • Onko majoituspaikassa Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille uima-allas?

    Kyllä, Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille?

    Ei, Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille sijaitsee?

    Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille sijaitsee osoitteessa 66 Chemin Laurent Merle, 13190, Allauch, Ranska.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille?

    Lähellä majoituspaikkaa Bed & Breakfast In Provence, In A House / Villa - Allauch Near Marseille sijaitsevat nähtävyydet ovat Le vieux Port de Marseille, Aéroport Marseille Provence, Gare Saint-Charles, Aix en Provence Railway Station TGV, La Pointe-Rouge, Aix en Provence Train Station, Cap Canaille, Cours Mirabeau.