Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath

Kaunis yksityinen rantahotelli Winnipesaukee-järvellä. 6 makuuhuonetta / 4 kylpyhuonetta Tässä perheen kotona Moultonboro Neck -järvellä Winnipesaukee-järvellä on kolme kerrosta, joissa on kellarikerros, joka avataan yksityiselle rannalle ja laiturialueelle. Telakkaan mahtuu yksi vene, joka on enintään 28 jalkaa. Huone rentoutua ja nauttia auringosta ja vedestä sekä näkymistä! Pääkerroksessa on kolmen vuodenajan kuisti, iso kansi, josta on näkymät veteen, oleskelutila, jossa on 50-tuumainen satelliittitelevisio, täydellinen keittiö, jossa astianpesukone, kaksi jääkaappia, kaasuliesi, mikroaaltouuni, ruokailutila ja kolmen vuodenajan kuisti. Yhdessä makuuhuoneessa täysikokoinen sänky ja 3/4 kylpyhuone on tässä pääkerroksessa. Yläkerran alueeseen kuuluu kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa king size-vuoteet, ja kolme pienempää makuuhuonetta, joista toisessa on kuningatar, toisessa Kalifornian kuningas ja toisessa kaksi kaksoset. Yksi täysi kylpyhuone ja yksi 3/4 kylpyhuone sijaitsee tässä kerroksessa. Kellarikerrokseen kuuluu pesukone, kuivausrumpu, 3/4 kylpyhuone ja viihdehuone biljardipöydällä. Nopea Internet on saatavana ilmaiseksi.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

54 BRAUN BAY RD , 03254 , Moultonborough , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath uima-allas?

    Ei, Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath?

    Kyllä, Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath sijaitsee?

    Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath sijaitsee osoitteessa 54 BRAUN BAY RD, 03254, Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Private Waterfront Home On Lake Winnipesaukee 6 Bedroom/4 Bath sijaitsevat nähtävyydet ovat Weirs Beach Drive-In Theater, Laconia Municipal Airport, Gunstock Mountain Resort, Tenney Mountain Ski Resort, Waterville Valley Ski Resort, Kancamagus Highway, North Conway Scenic Railroad, Loon Mountain.