Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only (Hilton Head Island, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only (Hilton Head Island, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only

Kaunis Lawtonin huvila lähellä rantaa - vain pitkäaikaisia vuokra-asuntoja Hilton Head Island on jo kauan tunnustettu yhdeksi Amerikan parhaista lomakohteista. Hilton Headin maltillinen ilmasto on ihanteellinen ympärivuotiseen perhe-, golf- ja tennislomaan. Sea Pines on saaren vierailijoiden toimintakeskus. Terveellisiä mukavuuksia ovat mestaruustason golfkentät ja tenniskentät, mailin päässä kulkevat kävely- ja pyörätelet, jotka kiertyvät koko Plantaation alueella, 600 hehtaarin luonnonsuojelualue, hevosurheilun vakaa ja kauniita rantoja.Lawton Villas on pienempi yhteisö Sea Pines -alueella, jolla on oma uima-allas ja joka tukee Sea Pines -meriväylää. Lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, rantaklubista tai Heron Pointista ja valtameren kursseista. Myös lyhyt pyöräretki Harbour Towniin tai Coligny Plazaan.Lawton Villas on lähellä satamakaupunkia luonnonkaunis Yacht Basin, allekirjoitus majakka, ravintoloita, kauppoja ja elävää viihdettä. Golfarit voivat pelata Harbour Town Golf Links -sivua, joka on RBC Heritage Golf -turnauksen koti, joka on PGA-kiertueen suosituimpia pysäkkiä. Tennisharrastajat voivat pelata 23 mestaruuden savihallilla Sea Pines Racquet Clubilla, joka on arvioitu yhdeksi maan parhaista opetusmahdollisuuksista.Huvila on alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä yhdeltä Etelä-Carolinan kauneimmista rannoista ja suositusta Beach Clubista, jossa voit nauttia valtamerestä, rentoista ruokailusta, elävästä viihteestä ja upeista auringonlaskuista. Jos haluat uima-altaan, Lawton Villasissa on perheystävällinen uima-allas, joka on asukkaiden ja vieraiden käytettävissä alle 100 metrin päässä etuovesta. Jos haluat tutustua Plantationiin, Sea Pinesissä on polkupyöränvuokraamo.Huvilamme on lähellä 2000 neliöjalkaa, 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta pohjakerroksessa, lähellä Ocean Golfkentän 4. reikää. Plantation Golf Centeriin on myös pyörä- / kävelyreitti, josta voit tien päästä joko Ocean Course- tai Heron Point -kadulle, ja jolla on myös ajomatka. Sea Pinesillä on erinomainen tenniskenttä pyöräilymatkan päässä, ja se on kuuluisan Smith Sterns -tenniskatemian koti. Lähellä on myös kuntokeskus.Huvilamme on kaikki pohjakerrokset, mukaan lukien tilava olohuone ja ruokasali, joka johtaa takapatioon, täysin varusteltu uusittu keittiö ja pesutupa. Yläkerrassa on kolme suurta makuuhuonetta. Makuuhuoneessa on king-size-vuode, TV ja täysi kylpyamme. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja kylpyamme. Kolmannessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja täysi kylpyamme.Huvilamme on myös 'Carolina' -huone, jossa on teräväpiirtotelevisio ja joka johtaa ulos ihanalle varjostetulle takapihalle. Huvilamme on myös langallinen nopea langaton internet-palvelu. Meillä on myös edessä patiolla, joka on hyvä aamukahvia.Huvilamme on täydellinen pakopaikka perheille, jotka etsivät loistavaa lomakohdetta. Lawton Villas voi vuokrata vain pitkäaikaisesti, mikä tekee yhteisöstä erittäin hiljaisen ja ystävällisen.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

35 Lawton Drive , 29928 , Hilton Head Island , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only uima-allas?

    Ei, Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only?

    Kyllä, Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only sijaitsee?

    Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only sijaitsee osoitteessa 35 Lawton Drive, 29928, Hilton Head Island, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Lawton Villa Close To Beach - Long Term Rentals Only sijaitsevat nähtävyydet ovat Savannah Garden Exposition, Hilton Head Airport, Tybee Island Light Station, Fort Pulaski, Beaufort MCAS /Merritt Field, Hunting Island State Park, River Street, Southern Womens Show.