Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. (Treasure Island, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. (Treasure Island, Amerikan Yhdysvallat)

Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel.

Beachfront Cottage - Oikeastaan rannalla! Tauko tavallisesta huoneistosta tai hotellista. Vuonna 1938 rakennetut Seahorse Cottages ovat ainutlaatuinen kokemus rannalla. Nämä maalaismaiset mökit ja huoneistot ovat säilyttäneet alkuperäisen muotoilunsa ja viehätyksensä. Nämä kaikki on päivitetty, hyvässä kunnossa ja kaikki on varustettu ilmastointilaitteilla, täydellisillä keittiöillä ja vanhalla Florida-tunteella, jota on vaikea tulla nykyään.Jos etsit uudemman rakennuksen moderneja mukavuuksia, tämä ei välttämättä ole oikea paikka, mutta jos etsit erityistä hyvin ylläpidettyä ja puhdasta rantakokemusta, niin siellä ei ole parempaa määränpäätä kuin Seahorse Cottages. Olemme sijaitsee suoraan hiekalla turmeltumatonta rantaosaa pitkin Treasure Islandin sydämessä, ja sijaitsevat kätevästi vastapäätä katua suuresta Publix-ruokakaupasta ja Treasure Islandin keskustasta.- Yksi makuuhuoneen rannan mökki - jalat hiekkaa suoraan oven ulkopuolella!- Queen-size-vuode makuuhuoneessa- FULL kokoinen vuodesohva olohuoneessa- Keittiövälineet, jotka on varustettu useimpien aterioiden valmistukseen- Istuva ruokasali- Rannalla sijaitseva piknik-alue varjoisilla istuimilla, takka-aula, pöydät, BBQ-grillit, runsaasti sohvaa ja hyvä tarjonta rantavarusteita (tuolit, lelut jne.)Täydellinen perhejuhliin, rantahääihin tai muihin sosiaalisiin tapaamisiin. Pesulaa ei ole saatavana paikan p��ällä, mutta Treasure Islandin keskustassa on kolikkoautomaatti aivan lähellä. Ilmainen kaapeli-tv, Internet-yhteys WiFi, rannalla sijaitsevat grillausmahdollisuus ja piknik-alueet.Autamme tekemään kaiken irti lomastasi tarjoamalla ilmaisia DVD-vuokrauksia tämän päivän parhaista elokuvista ja ilmaisen sisäänpääsyn joihinkin alueen suosikkitoimintoihin joka päivä! Luo jännittäviä muistoja, pidä hauskempaa ja koe todella määränpääsi!Ilmainen hauska ohjelma ei kelpaa yli 28 päivän oleskeluun.Kaikkiin kiinteistöihimme kuuluu täydellinen liinavaatteet, ranta- ja kylpypyyhkeet, aloituspaperi paperituotteita, käsisaippua, astianpesuaine ja roskakorit, ilmainen pysäköinti ja ilmainen WiFi-yhteys koko loman ajan.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pesulapalvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Hiustenkuivaaja
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

10356 Gulf Blvd 5 , 33706 , Treasure Island , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel.

  • Onko majoituspaikassa Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. uima-allas?

    Ei, Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel.?

    Ei, Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. sijaitsee?

    Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. sijaitsee osoitteessa 10356 Gulf Blvd 5, 33706, Treasure Island, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel.?

    Lähellä majoituspaikkaa Beachfront Cottage - Actually On The Beach! A Break From The Usual Condo Or Hotel. sijaitsevat nähtävyydet ovat Tampa International Airport, Tampa Bay Black Heritage Festival, Florida Aquarium, Busch Gardens, International Plaza and Bay Street, St Pete Times Forum, The Pier, Colonnade.