Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! (Indian Shores, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! (Indian Shores, Amerikan Yhdysvallat)

Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now!

27. heinäkuuta - 31. elokuuta ERIKOINEN VARAA NYT! BCHFRONT PENTHOUSE Million $$ View- Upea 3 makuuhuoneen hyväpalkkainen kattohuoneisto, jossa graniitti keittiö, graniitti kylpyhuoneet ja kaakeloitu koko sijaitsee Indian Shores Beach välillä St. Pete Beach ja Clearwater Beach. Rajattomia rantanäkymiä idästä, etelästä ja lännestä. Meidän 7. kerros - 32 jalka parveke ylittää olohuoneen ja makuuhuoneen ja pääsee molemmilta alueilta, joissa on 3 erillistä lasia liukusäätimiä. Upeat näkymät rannalta makuuhuoneesta, olohuoneesta, ruokasaluksesta ja keittiöstä. Meidän 3 makuuhuoneen 2 kylpy kattohuoneisto ei vain ole kauniita panoraamanäkymiä, mutta se on hiljainen (ei jalanjälkiä yläpuolella) - kuulet vain aaltoja.Voit katsella delfiinejä, meloa lautureita ja purjeveneitä, kun aamiainen on parvekkeella. Täytä päivä uimalla, kuorettamalla tai vain rentoutuen auringossa. Sinulla on aina eturivin istuin upeaan auringonlaskuun omalla takapihallasi! Lopeta päiväsi ilta uida lämmitetty uima-allas tai ranta.Huoneistossa on master-sviitti, jossa on king-vuode. Toisessa makuuhuoneessa on myös king-vuode ja yhteinen kylpyhuone. Kolmas makuuhuoneessa on kerrossänky, jossa on täysikokoinen vuode alareunassa, yhden päälle kerrossänky ja vyöryä sänky (helposti nukkuu 4) kokonaan huoneisto nukkuu 8. Korkealaatuinen pesukone ja kuivausrumpu ovat myös siellä avuksesi.Täysikokoinen graniitti keittiön näkymä lahdelle on varustettu kaikilla, mitä tarvitset ehkä myös mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, tehosekoitin, hidas liesi. Viininjäähdytin ja baarikeittiö nautinnollesi. Ruokapöydän pöydät 8. Rose Condo on erinomainen rakennus, jossa on yhteensä 30 yksikköä. Yksikösmme on määritellyt 2 sisäpysäköintipaikkaa avuksesi. Keskeisellä paikalla upeille ravintoloille, kahviloille ja pubeille. Raitiovaunu pysähtyy aivan rakennuksen edessä liikennöidä sinut missä tahansa Clearwater Beach, St. John's Pass tai St. Pete Beach, josta löytyy ainutlaatuisia ranta kauppoja, jet-ski vuokrat, veneen vuokraus, syvänmerenkalastus tai para purjehdus. Kuuluisa Busch Gardens / Adventure Island -musiikkipuisto Tampa on vain 40 minuutin ajomatkan päässä. Orlando huvipuistot ovat noin puolentoista tuntia.Monet ihmiset, jotka omistavat rakennuksen yksiköt, asuvat siellä ja pitävät rakennuksen ja perusteet erinomaisessa kunnossa. TÄMÄ RAKENNUS ON 14 NIGHT MINIMUM. Minulla on toinen 3 makuuhuoneen 2 Bath omaisuutta 3 kilometriä pohjoiseen tämän ominaisuuden, joka mahdollistaa 7 yötä vuokrat - mene VRBO listalle 806797 lisätietoja.Tiedämme, että tuntuu kuin olet paratiisissa! Liity meihin!!

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Yhteystiedot

19222 Gulf Boulevard , 33785 , Indian Shores , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now!

  • Onko majoituspaikassa Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! uima-allas?

    Kyllä, Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now!?

    Ei, Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! sijaitsee?

    Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! sijaitsee osoitteessa 19222 Gulf Boulevard, 33785, Indian Shores, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now!?

    Lähellä majoituspaikkaa Bchfront Penthouse Million $ View-Special - Nov 24Th - Dec 19Th Book Now! sijaitsevat nähtävyydet ovat Tampa International Airport, Tampa Bay Black Heritage Festival, Florida Aquarium, Busch Gardens, International Plaza and Bay Street, St Pete Times Forum, The Pier, Colonnade.