Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 (Mornington, Australia)

Hotelli A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 (Mornington, Australia)

A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3

Sinfonia Sun & Sea - yksityinen 4. 5 hehtaarin uima-allas Kun olet ajautunut kauko-ohjaimen etuportin kautta (suojattu suojakoodilla), olet omassa pyhäkössä, joka tarjoaa 4 5 hehtaarin yksityisyyttä ja rentoutumista. Aurinkolämmitetty uima-allas, trampoliini, rullalamput ja avaruuden massat. Tai kylmempinä kuukausina voit nauttia ruokailutilassa avotakka ja yhden olohuoneen coonara-lämmittimen.Lapsille järjestetään runsaasti trampoliini-, kriketti- / jalkapallokenttää (täynnä jalkapallomaailman maalia), koripallo / netball-puolisko, rullaluisteluja ja tilaa massat juoksemaan ja tutustumaan. Voit rentoutua aurinkoisella lämmitetyllä uima-altaalla (12 metriä pitkällä), joka tarjoaa varjoisen kannen alueen tai aurinkoisen ruohoalueen. Helppo iltapäivä voidaan viettää roikkuvat muna-tuolit.Talossa on auki suunniteltu ja siinä on 2 asuintilaa (molemmissa televisioissa / DVD-levyissä sekä Foxtelilla ja PlayStation3: lla), molemmilla on kääntökierron lämmitys- / ilmastointilaitteet, jotka kulkevat talon läpi. Ruokailutilassa on avotakka ja yksi olohuoneessa oleva coonara-lämmitin. Talossa on 4 makuuhuonetta ja viides makuuhuone, joka tarjoaa lisää yksityisyyttä itsenäiseen bungalowiin. Pesula on pesukone ja kuivausrumpu. Isossa kylpyhuoneessa on suuri kylpyamme. Keittiössä on kahvinkeitin ja astianpesukone ja talossa on täysin varustettu WiFi. Takakannessa on toinen oleskelualue sekä ulkokeittiö. Tämä on todella 'yhtä paljon'.Jos haluat poistua pyhäkköstä, voit kävellä 600 metriä Rye Back Beachille tai ajaa 6 kilometriä Rye Front Beachille ja kauppoille. On suuri kävely / pyöräreitti, joka vie sinut 2. 2 km takaisin rantaan kaistale kauppoja, tai edelleen suoraan edessä rannalle. Sorrento on 10 minuutin ajomatkan päässä ja Peninsula Hot Springs on 5 minuutin päässä.MAKUUN KONFIGURAATIO - 5 MAKUUHUONEKYPPIÄ - 12 HENKILÖLLÄMaster makuuhuone - king-vuode, WIR, oma, seinälle TV, kattotuuletinToinen makuuhuone - queen-vuode, BIR, kattotuuletinKolmas makuuhuone - queen-vuode, BIR, kattotuuletin4. makuuhuone - 2 x yhden hengen vuodetta, BIR, kattotuuletinViides makuuhuone (bungalow) - queen-vuode, oma kylpyhuone, TV, keittokomero, ilmastointi / lämmitysMe vain vuokrata perheille tai aikuisille ryhmille. Ei kouluja sallittu.Olemme lemmikkieläinystävällinen. Kiinteistö ei ole täysin aidattu takana, mutta on aidattu turvallinen koiran kynä.Pellava voi vuokrata lisämaksusta, hinta sovelluksesta (Huomaa, että liinavaatteet sisältyvät 7 yön tai pidempään oleskeluun).

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Yhteystiedot

392B Sandy Road , 3941 , Mornington , Australia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3

  • Onko majoituspaikassa A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 uima-allas?

    Kyllä, A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    Kyllä, A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 sijaitsee?

    A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 sijaitsee osoitteessa 392B Sandy Road, 3941, Mornington, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    Lähellä majoituspaikkaa A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 sijaitsevat nähtävyydet ovat Lake Connewarre, Tootgarook, Rosebud Country Club, Arthurs Seat State Park, Mount Martha, Point Lonsdale Beach, Main Street Mornington Food Wine and Performing Arts Festival, Barwon Heads.