Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty (Busselton, Australia)

Hotelli 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty (Busselton, Australia)

5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty

5-10 minuutin kävelymatka kaupungin keskustaan ja kuuluisaan Busselton-laituriin Tervetuloa moderniin kaksikerroksiseen kaupunkitalomme lähellä Busseltonin sydäntä. Vain muutaman metrin päässä Geographe-lahden kauniista valkoisista hiekkaista ja 5-10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja kuuluisasta Busselton-laiturista. Tämä on ihanteellinen paikka rentouttavalle perhelomalle tai romanttiselle tai aktiiviselle viikonloppumatkalle - valinta on todella sinun. Busselton on ystävällinen yhteisö, joka on tarpeeksi pieni, jotta tunteisit pakenevansa kaupunkia, ja silti riittävän suuri, että kaikki tarpeesi ovat enemmän kuin huolehditaan. Ja päällepäin Busseltonilla on kauneimpia koskemattomia rantoja, jotka muodostavat Geographe Bayn. Joillakin alueilla on 4WD-pääsy rannalle, ja pienet veneet voidaan laskea rannan veneramppeilta.Suurimman osan vuotta se on rauhallinen, mikä tekee siitä turvallisen lapsille. Toimintaan sisältyy kalastus, rappaus, snorklaus ja purjehdus. Jos olet onnekas, voit myös nähdä leikkisät delfiinit uimassa rannalla.Vieras pääsyPohjakerros koostuu suuresta avokeittiöstä, oleskelu- ja ruokailutilasta, liukuisista lasiovista, jotka avautuvat ulkoilma-alueelle, keinotekoisella nurmikolla ja maisemoidulla takapihalla. Pohjakerroksessa on myös makuuhuone, jossa on queen-size-vuode, kaksi yöpöytää ja iso peilipeite lattiasta kattoon. Makuuhuoneen ikkunat ovat myös lattiasta kattoon ja päästävät upeaan tuuliin illalla. Makuuhuoneessa on myös vierekkäinen kylpyhuone ja erillinen wc alakerran käyttöön. Erillinen pyykki on myös alakerrassa.Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on queen-size-vuode, toisessa kaksi king-size-yhden hengen kerrossänkyä (siis neljä sänkyä samassa huoneessa). Molemmissa huoneissa on sisäänrakennetut kylpytakit. Siellä on myös vierekkäinen kylpyhuone kylpyammeella ja erillinen wc.Kaikki makuuhuoneet ovat kokolattiamattoja, ja tärkeimmät oleskelutilat ovat modernia lattialevyä, joka näyttää samanlaiselta (vinyyli).KIINTEINEN EI OSAPUOLIA. TUPAKOINTI KIELLETTY. EI POISTAJIA.VARAUKSET & TARKASTUSYhden yön oleskelu sallitaan vain viime hetken varauksille.Min oleskelu: 2 yötäVähintään 3 yön oleskelu pitkillä viikonloppuilla ja kouluilla. Min 4 yön pääsiäisenä. Iron Man 5 yön min. OleskeluJoulu / uusi vuosi 6 yön min oleskelu. Ei sisäänkirjautumisia jouluna tai uudenvuodenpäivänä.15.00 jälkeen kirjautumiset julkisten juhlapäivien, koulujen loma-, olka- ja huippusesonkien, kevät-, kesä- ja takaisin-varausten aikana.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

22 Thomas St , Busselton , Australia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty

  • Onko majoituspaikassa 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty uima-allas?

    Ei, 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty?

    Kyllä, 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty sijaitsee?

    5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty sijaitsee osoitteessa 22 Thomas St, , Busselton, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty?

    Lähellä majoituspaikkaa 5 To 10 Minutes Walk To The Town Center And The Famous Busselton Jetty sijaitsevat nähtävyydet ovat Boyanup and Districts Farmers Market, Dalyellup, Bunbury Airport.