Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Casa rural Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views (Monterchi, Italia)

Casa rural Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views (Monterchi, Italia)

Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views

Toscana: 1700-luvun rinteessä sijaitseva maalaistalo huvila - oma uima-allas - upeat näkymät Fontemaggio on 1700-luvun kivi maalaistalohuvila tai 'Casa Colonica', joka sijaitsee rinteessä, ja sitä ympäröi 2 hehtaarin kypsä maisemoitu puutarha, joka sulautuu auringonkukkiin, viiniköynnöksiin, oliiveihin, mänty- ja sypressipuihin. Molemmin puolin on terasseja, jokaisella on oma ruokapöytä ja henkeäsalpaavat näkymät maisemaan, joka näyttää muuttuneen vain vähän vuosisatojen ajan, mukaan lukien järvi ja renessanssin linna mäellä. Tyylikkäästi kunnostettu talossa on runsaasti terrakottalattioita ja kastanjapalkkeja. Ympäröivä 30 jalkaa oleva pyöreä uima-allas, jota ympäröivät tuoksuvia rosmariinisuojauksia ja sitruunapuita, hyötyy auringosta koko päivän ajan. Se sijaitsee kypsien mäntyjen, sypressin ja oliivien keskuudessa, ja se tarjoaa rauhallisen näkymän Toscanan ja Umbrian kukkuloille täysin yksinäisyydessä. Keskiaikainen kukkulan rinteessä sijaitseva Monterchi, joka esiintyy Toscanan kauneimmissa kylissä, on lähellä. Löydät Casa Fontemaggion siunauksena rentouttavan kodin kotoaan, jossa voit nauttia italialaisen elämän nautinnoista. Puutarhat: puutarhat ja tontit ovat ammattimaisesti maisemoituja, ja niissä on Toscanalle tyypillisiä istutuksia. Puut sisältävät hyvin vanhoja mäntyjä ja manteleita, sypressit, oliivit, akaasia, tammet, viikunat ja sitruunat terrakottaruukuissa. Siellä on laatikko-, laventeli- ja rosmariinisuojat. Terassilla on viiniköynnöksillä peitetyt pergolat, wisteria, chileläiset kellokukka ja ruusut kiivetä talon seinille. Wisteriaan kietoutunut laatoitettu loggia tarjoaa varjoisan retriitin ja vaihtoehtoisen paikan ruokailla. Rauhallinen juoksevan veden ääni on suihkulähde.Tilanne: vaikka yksityinen ja rauhallinen, ei ole kaukana. Se on hyvissä asemissa joko nauttia alueen erinomaisista ruuista ja viineistä tai tehdä retkiä Toscanan ja Umbrian historiallisiin ja kulttuurikohteisiin. Ajaton Lippianon kylän yläosassa sijaitseva kylä, jota kruunasi linna, jota voi katsella Fontemaggiosta, voidaan kävellä aamiaista tai juoda ystävällisessä baarissa.3 km: n päässä sijaitseva paikallinen kukkulan muurin kylä Monterchi, pieni keskiaikainen täydellisyyden kolmio, kiehtovilla kaareillaan ja kujillaan, on roomalaista alkuperää. Se on kuuluisan renessanssitaiteilijan Piero della Francescan äidin syntymäpaikka. Hänen freskonsa Madonna del Parto, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteeseen, on nähtävissä vanhassa koulumajamuseossa. Pieron teoksissa esiintyvä maisema on selvästi tunnistettavissa Fontemaggion ympäristöstä.Monterchin paikallinen yhteisö on vieraanvarainen ja ystävällinen, etenkin Marcellon ja hänen perheensä johtamassa pääkaupassa. Siellä on baareja ja hyviä ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia.Sunnuntai-aamuisin on markkinat ja kesällä järjestetään klassisia ulkokonsertteja.Firenze, Siena, Cortona, Arezzo, Assisi, Perugia, Gubbio ovat kaikki helpon matkan päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Tallelokero

Yhteystiedot

Fontemaggio , Monterchi , Italia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views

  • Onko majoituspaikassa Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views uima-allas?

    Kyllä, Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views?

    Ei, Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views sijaitsee?

    Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views sijaitsee osoitteessa Fontemaggio, , Monterchi, Italia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views?

    Lähellä majoituspaikkaa Tuscany: 17th century hillside farmhouse villa - private pool - stunning views sijaitsevat nähtävyydet ovat Petrignano di Assisi, Stazione Ferroviaria Perugia Fontivegge, Centro di Perugia, Assisi Railway Station, Basilica Patriarcale di San Francesco, Santa Maria degli Angeli, Umbria Jazz, Sagra della fragola.