Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Bed & Breakfast Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats (Princeville, Amerikan Yhdysvallat)

Bed & Breakfast Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats (Princeville, Amerikan Yhdysvallat)

Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats

Villas Of Kamalii # 1: Princeville Resort on suuri perheille! Princeville'n Kamali`i-huvilat ovat ylellisiä rivitaloasuntoja, jotka sijaitsevat Princeville Resortissa Kauain vehreällä pohjoisrannalla. Hyvin samankaltainen kuin Prinssin huviloita, nämä kaksi ja kolme makuuhuoneen rivitaloasuntoja ovat valoisia, tilavia ja tarjoavat golfkentän, puutarhan ja vuoriston. Kamali`i-huvilat ovat kävelyetäisyydellä golfkentän kerhotaloista ja Princevillen muut mukavuudet ja aktiviteetit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Lomakeskuksessa on klubitalo, jossa on yhteisön grillipaikkoja ja uima-allas, jossa on poreallas.Tämä tilava Kauai-huoneisto Princeville Resortissa tarjoaa kauniit näkymät golfkentälle, kaksi master-sviittiä alemmalla tasolla ja kolmas makuuhuone yläkerrassa. Sijaitsee vehreällä pohjoisrannalla Kauai ja Makai Golf Course, se on vain lyhyen ajomatkan päässä Hanalei Bay ja monet Kauai rannat. Pysäytä toimistomme Princeville-ostoskeskuksessa ja tapaa vieras concierge-palvelu, joka voi tarjota suosituksia ostoksille, aktiviteeteille ja ruokailuun.RESORT-OMINAISUUDET:Yksityinen porteillaUima-allas ja kylpyläPääsy Parrish Collection Concierge- ja Aktiviteettipalveluihin24 tunnin hätäkontakti ja vastausPäivittäinen siivouspalvelu saatavilla (lisämaksusta)Sisäänkirjautuminen: klo 15.00, uloskirjautuminen klo 10.00 (myöhäinen uloskirjautuminen saatavuuden mukaan lisämaksusta)YKSIKÖN OMINAISUUDET:Puutarhan ja golfkentän näkymä, noin 1800 neliömetriä, kahden tason pohjaratkaisuAlemman tason sisäänkäynti, pääyksikköDeluxe-sisustus3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta     * Makuuhuone-sviitti - alempi taso, king-vuode, tv, kylpyamme ja poreallas sekä suihku, pääsy yksityiseen lanai-huoneeseen    * Toinen makuuhuoneen sviitti - alempi taso, king-vuode, täysi kylpyamme suihkukaappi, pääsy yksityiseen lanaihin    * Kolmas makuuhuone - ylempi taso, queen-vuode jaettu täysi kylpyamme suihkullaGreat room design - olohuone, ruokailutila ja keittiö, pääsy LanaiOlohuone, jossa on suuri taulutelevisio / DVD, iPod-telakka, yksityinen lanai, josta on näkymät golfkentälleUlkopuolinen sisäänkäyntiYhden auton autotalli ja ylimä��räinen vieraspaikkaLisävuodevaatteet, pyyhkeet ja rantapyyhkeetKattotuulettimet kaikkialla, ilman ilmastointiTäysin varusteltu keittiö - astianpesukone, hävittäminen, mikroaaltouuniHiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lautaPesukone ja kuivausrumpuYksityinen puhelin- ja puhelinvastaaja Tallelokero huoneessaIlmainen langaton nopea internetyhteysTAT # TA-183-134-4128-01* VAHINGON SUOJAUSVAKUUTUS 69 dollaria. 00 FOR $ 3000. 00 SISÄLLÖN TAI VASTAANOTTAVA TURVALLISUUSMAKSU 1500 dollaria. 00 ON VAIKUTTAVA KAIKKIEN VARAUKSIEN. VOIMAAN KÄYTTÄJÄN YHTEYTTÄ VAHVISTA VRBO / HOMEAWAY / EXPEDIA LINE VIA VIA VAIHTOA VOI VOITTAA HUOMAUTUKSEN VALINTA HUOMAUTUKSESSA.NEARBY BEACHES:Hanalei BayKe`e BeachLumahain rantaTunnelit

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Terassi
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 16:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Yhteystiedot

4141 Lei O Papa Road , HI 96722 , Princeville , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats

  • Onko majoituspaikassa Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats uima-allas?

    Kyllä, Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats?

    Ei, Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats sijaitsee?

    Villas Of Kamalii By Great Vacation Retreats sijaitsee osoitteessa 4141 Lei O Papa Road, HI 96722, Princeville, Amerikan Yhdysvallat.