Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Kenmare Eco Lodge (Kenmare, Irlanti)

Koko talo/asunto Kenmare Eco Lodge (Kenmare, Irlanti)

Kenmare Eco Lodge

Eco Retreat upeassa eteläisessä kerryssä villillä Atlantin tiellä Kenmare Eco Lodge, asetettu villiin luontoon kymmenen 5 kilometrin päässä Irlannin upeimmasta pienestä perintökaupungista ja kauniista metsäisestä lahdesta. Killarneyn kansallispuiston reunalla Kerryn kehän ja Bearan ja vuoristojen koskemattoman maiseman kauneuden kanssa. Talo on rakennettu ekologisista materiaaleista ... 3 sänky 3 kylpyhuone talo 185sq m. Palveluihin kuuluu Sky TV + WiFi. Se sijaitsee rauhallisella takaa kaupungin ulkopuolella, asetettu 3 villille hehtaarille, joihin on istutettu puita, ja joelle. Se on syvästi rauhallinen pakopaikka. Se on täysin yksin, seuraava talo on 5 minuutin kävelymatka alas kaistaa. Eco-talo mahtuu 7 vierasta. Se on iso päämakuuhuone näkymä joen laaksoon, kylpyhuone ja pukeutumistila. Toisessa suuressa yläkerran makuuhuoneessa on parivuode ja yhden hengen sänky sekä iso kylpyhuone tämän huoneen vieressä. Alakerrassa on pyörätuolia käyttävä kahden hengen huone ja kävellä suihkuhuoneessa. Pitkä tammea ruokapöytä ruokailutilassa, askelmat alas oleskelutilaan, jossa on eristetyt lasit, jotta kaikki upeat näkymät saadaan näkyviin. Kaksinkertainen keittiö, jossa palkit palkit, on aamiainen alue, kirjoituspöytä, kävellä suuressa ruokakomero ja takaluukun sisällä tavaratila. Siellä on toinen olohuone, pieni hyvin varusteltu kirjastohuone. Tämä on aito, hampusta, kalkista ja puusta valmistettu ekologinen rakennus, joka sijaitsee metsäisessä jokilaaksossa, josta on kukkuloita ja vihreät näkymät molemmilta puolilta. Lämmitys tapahtuu maapallolämpöpumpulla, seinät ovat täysin hengittäviä, siellä on kolminkertaiset lasitetut erikoisikkunat, kalusteet ovat luonnonmateriaaleja ja sisustus on tyyni luonnollisissa väreissä orgaanisilla ja liidumaaleilla. Tontit on istutettu alkuperäispuihin ja joenlaakso on itse asiassa täynnä 18-vuotisjuhlaan mennessä syntyneitä kypsitä puita. Ranskalaisia ovia on yhteensä neljä, mukaan lukien pää king-size-vuode kylpyhuone, jossa on kaiteet ja etelään päin näkymät joen laaksoon. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja kylpyhuone ja ylellinen moderni kylpyamme. Alakerran makuuhuoneessa on pyörätuolia käyttävä kävelymatka märän huoneen suihkussa ja ovet suoraan toiseen olohuoneeseen ja lasiovi suoraan ulkopuolelle.Sijainti on täydellinen kiipeämällä Irlannin korkeimmalle vuorelle ja tutkimalla koko Killarneyn kansallispuistoa välttäen Killarneyn massaturismin infrastruktuuria. Talo sijaitsee Irlannin suurimman ympäristösalaisuuden, villin tutkimatta olevan Bearan niemimaan reunalla ja on lahden poikki Kerryn kehästä / Iveraghin niemimaalta. Itse asiassa koko Länsi-Cork voidaan tutkia täältä, eteläinen Corkin rannikko ja sen lukemattomat kylät, laiturit, rannat ja pienet kauniit kaupungit ovat kaikki puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Voit vapaasti kysyä, onko jotain erityistä, jota en ole käsitellyt.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiErittäin hyvä  8.4 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.6 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Nopea check-in / -out
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Lemmikit sallittu
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Golfkenttä
  4. Surffaus
Hotellityyppi
  1. Maatilamajoitus
  2. Ympäristöystävällinen hotelli
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille
Ruoka ja virvokkeet
  1. Diabeetikolle soveltuva ruoka

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 17:00
  2. Lähtöpäivä: 11:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kenmare Eco Lodge

  • Onko majoituspaikassa Kenmare Eco Lodge uima-allas?

    Ei, Kenmare Eco Lodge ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kenmare Eco Lodge?

    Kyllä, Kenmare Eco Lodge noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Kenmare Eco Lodge pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Kenmare Eco Lodge tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Kenmare Eco Lodge on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Kenmare Eco Lodge on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Kenmare Eco Lodge?