Hotellit kaupungissa Málaga (Andalusia, Espanja)

    179 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
    Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  1. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  2. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
    Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
    Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  3. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  4. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  5. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
    Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Málaga

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Málaga, Espanja. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

  • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Málaga
  • Löydä halvin hotelli kohteesta Málaga!
  • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Málaga)

  • 196 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
    187 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  • 151 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  • 121 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
    112 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024

Lomaile leppoisasti Malagan rantahotelleissa

Aivan Espanjan etelärannikolla, Eurooppaa ja Afrikkaa yhdistävän salmen rannalla sijaitseva Malaga on monille aurinkoturisteille varmasti tuttu. Alueella on myös paljon suomalaisasutusta ja monet matkustavatkin sinne mielellään juurikin sen vuoksi – ulkomailla, kuitenkin suomalaisten elementtien lähellä lomaileminen on etenkin iäkkäämmille matkaajille turvallinen valinta. Suosittuna rantalomakohteena Malaga tarjoaa hotelleja joka lähtöön, eikä ranta ole koskaan kovin kaukana. Keskimäärin 300 aurinkopäivästä vuodessa nauttiva Malaga on säänsä puolesta ehdoton poikkeus Euroopassa, joka tekee siitä nappivalinnan lomakohteeksi. Kaupungista pääsee myös nopeasti muihin aurinkokohteisiin, Torremolinokseen sekä Fuengirolaan, joiden valkeat hiekkarannat hotellirivistöineen eroavat Malagan maisemasta jonkin verran – kaupungin ruskea hiekka ei kenties ole yhtä houkuttelevan näköinen, mutta ajaa asiansa varsin hyvin vuoden ympäri.

Vilkkaasta yöelämästään tunnettu Malaga soveltuu niin ranta- kuin kaupunkilomaakin havitteleville, sillä rannan ja nähtävyyksien lisäksi kaupungista löytyy myös hyviä ostoskatuja, joilla lompakkonsa saa varmasti niin halutessaan tyhjenemään vauhdilla. Centro historico –on alueena parasta lääkettä ostoshimosta kärsivälle – samalla se on eräs Malagan parhaita sijanteja hotellille. täältä kannattaa ostaa vaatteita sekä nahkatuotteita, jotka ovat Espanjassa erityisen hyvälaatuisia hintaansa nähden. Myös Pablo Picasso –aiheiset matkamuistot ovat suosittuja, onhan kuuluisa taidemaalari nimenomaan Malagasta kotoisin. Myös eräät elintarvikkeet, kuten oliiviöljy ja viinit ovat ehdottomasti suositeltavia kotiinviemisiä. Lisäksi urheilusta kiinnostuneille on tarjolla korkealaatuista jalkapalloa FC Malagan pelatessa kovatasoisessa Espanjan liigassa ja jopa Mestarien Liigaa on mahdollista päästä katsomaan.

Espanjaan matkaavalle ovat monet maan keittiön herkut todennäköisesti tuttuja. Malaga on erityisen tunnettu loistavasta kalatarjoilustaan : grillatut sardiinit sekä erilaiset grillikalavalikoimat vievät kielen mennessään. Kannattaa myös ehdottomasti kokeilla tapas-pöytien antimia; pieniä, usein käsin syötäviä aperitiiveja, joista erilaisia kokonaisuuksia muodostamalla saa helposti vatsansa täyteen.

Näe & koe Malagassa

Kaupunki on tosiaan Pablo Picasson kotikaupunki ja Plaza de la Merced -aukiolla sijaitseva talo, jossa hän asui on tätä nykyä valjastettu museokäyttöön. Euron sisäänpääsymaksulla pääsee kurkistamaan sisätiloihin, joista löytyy joitakin taiteilijan tauluja sekä kuvia hänestä itsestään. Luonnollisesti Malagasta löytyy myös virallinen Picasso-museo, jossa on suuri kokoelma hänen maalaamiaan tauluja – lisäksi museoon tuodaan väliaikaisesti muualta lainaan kuuluisampia teoksia.

Malagan tunnetuin nähtävyys lienee korkealla mäen päällä sijaitseva Alcazaba-linnake, Rooman valtakunnan aikainen kokonaisuus, jossa saa nopeasti kulumaan tunnin tai pari erilaisia näyttelyitä ja puistoja kierrellen. Ymmärrettävästi myös maisemat ovat upeat. Alcazaban yläpuolella sijaitsee toinen linnake, Gibralfaro, jonne pääsee muurien päällä olevaa, muutaman sadan metrin mittaista käytävää pitkin. Sunnuntai-iltapäivänä linnakkeille ei ole pääsymaksua , jonka vuoksi se onkin monien mielestä paras aika vierailulle. Upeista maisemista nauttiessaan voi myös viilentyä paikalla olevan kahvilan virvokkeiden parissa. Aivan linnoitusten läheisyydessä sijaitsee useita, halpojakin hotelleja, joilta on lyhyt matka moniin museoihin, ostoksille sekä rannalle.

Suuri määrä vierailijoita on myös erityisesti pitänyt kaupungin lasi- ja kristallimuseosta, Museo del Vidrio y Cristal de Malagasta, jonka kokoelma koostuu jo yli 3000 esineestä. Oppaan kanssa tehtävällä kierroksella oppii samalla paljon eri aikakausien muotoilusta.

Lasten kanssa liikkeellä oleva kaipaa perinteisempien museoiden lisäksi varmasti muutakin puuhaa. Suosittu merenalaiseen elämään keskittyvä museo, Aula del Mar, tarjoaa perheen pienimmille paljon värikästä tutkailtavaa. Polvenkorkuisten kaitsijoiden kannattaa suunnata Tivoli World –huvipuistoon, jonka laitteista suurin osa on suunniteltu nimenomaan hyvin pienille vierailijoille, joskin myös hieman vanhemmillekin sieltä löytyy tekemistä. Lyhyen junamatkan päässä sijaitsevaan Fuengirolaan kannattaa suunnata silloin, mikäli eläintarha on vierailtavien kohteiden listalla.

Miten majoitut Malagassa?

Vanhan kaupungin alue on kenties paras paikka majoittua, sieltä löytyy paljon tunnelmallisia perheiden ylläpitämiä hotelleja, kun taas kaupungin uudella puolella törmäät varmemmin suurten ketjujen hotelleihin. Tänne keskittyy kaupungin liike-elämä, suuret tavaratalot sekä bussi- ja rautatieasemat, joka tekee siitä mukavan majoittumiskohteen, mutta kannattaa kuitenkin varmistaa, että hotelli sijaitsee kohtuullisen lähellä vanhan kaupungin rajaa.

Tällainen vaihtoehto on aivan rautatieaseman vieressä sijaitseva Silken Puerta Malaga. Moderni on hotelli on omiaan tapaamisten, konferenssien ja juhlien järjestämiseen, mutta sen spa- ja sauna-osasto, upea kattoterassi ja moderni ilme houkuttelevat myös tavallisia lomalaisia hotelliin. Erilaisille retkille osallistuminen on mahdollista ystävällisen henkilökunnan avustuksella. Yhden yön hinta näissä erinomaisissa puitteissa liikkuu noin 70 eurossa ja siitä hieman ylöspäin.

Mahdollisimman lähelle rantaa pyrkiessäsi, kannattaa katsastaa La Malagueta –kaupunginosan tarjonta. Etenkin kesäkautena alueella on paljon tekemistä, sillä ranta toimintoineen on täydessä vauhdissa ja erinomaisia ravintoloita löytyyu useita. Mikäli haluat vain käydä katsastamassa Malagan päänähtävyydet rantalomasi tuoksinnassa, voit myös harkita majoittumista yhdessä Fuengirolan tai Torremolinoksen hotelleissa. Kokeile trivagossa hakua helpottavia suodattimia, joiden avulla voit säätää sinulle tarjottuja tuloksia muun muassa sen suhteen, kuinka kaukana rannasta hotelli sijaitsee tai onko siellä uima-allasta.

Our top-rated cheap hotels in Málaga

    Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  • 97 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  • 76 € per yö
    Odotettu hinta ajalle:touko 2024
    Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Málaga