Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi (Santa Pola, Espanja)

Koko talo/asunto Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi (Santa Pola, Espanja)

Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi

Mukava huoneisto 500 metrin päässä rannasta, uima-allas, pysäköinti, Wi-Fi, satelliitti-TV Uskomaton näköala lahdelle ja Tabarcan saarelle.500 metrin päässä Playa del Varadero ja Calas del Carlotti, kiistatta parhaat rannat Santa Pola, sininen lippu vuosittain.Huoneisto on rakennettu vuorelle, nurkkaan ja siinä on 3 suuntaa etelään, länteen ja pohjoiseen, mikä tekee siitä lämpimän talvella ja viileän kesällä.Aamiaiset sen terassilla ovat mahtavia, miettivät koko merta Mataan (Torreviejaan) ja ihailevat bluesin peliä, jossa taivas ja meri kohtaavat. Entä illalliset ... kun kuu tekee Tabarcan saarella hopeameren tai lamppupostin.Huoneistossa on kaikki perusasiat, joita tarvitset tuntemaan olosi kotoisaksi, mukaan lukien puhdistus- ja puhdistusaineet, kuten suola, sokeri, sakkariini, öljy, etikka, mausteet, kahvi, infusioonit ...Keittiö on itsenäinen.Päähuoneen sängyn koko on 1,60 x 2,00.Toisen makuuhuoneen sängyn koko on 1,35 x 1,90Vuodesohvan koko on 1,30 x 1,80Siinä on osmoosilaite veden puhdistamiseen.- Wifi- TV 42 tuumaa.- Satelliitti-TV.- DVD- Videokirjasto.- Kuuma / kylmä ilmastointi ruokasalissa- Kattotuuletin olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa. - Pinnasänky / puisto, syöttötuoli ja lastenvaunu. - Pyyhkeet, laukku, tuolit ja aurinkovarjo.Kaupungistumisen sisällä on 3 pysäköintialuetta, paikkoja ei ole osoitettu, mutta paikkoja on riittävästi kaikkien pysäköintiin. Kaupungistumisessa on koko vuoden ajan avoinna oleva ja ylläpidetty uima-allas, jolla on suuria toimenpiteitä. Luonnollinen ruoho ja puutarhat ylittävät ja muodostavat parvekkeen meren yli.Saapuessani annan vieraalle, suunnitelmat, ravintolat ja aktiviteetit, jotka voivat olla loman aikana.Pidän käytettävissänne 24 tuntia odottamattomien tapahtumien varalta, joita he voivat tarvita.Huoneisto sijaitsee Santa Pola del Esten alussa, Santa Polan asuinalueella ja hienoimmalla alueella. Mikä tekee mahdolliseksi nauttia perheestä ja rentouttavasta lomasta kaupungin vilinästä, mutta tarpeeksi lähellä, 2 km: n päässä merenrannasta. Huoneisto sijaitsee alussa retkeily- / maastopyöräreitille, joka vie sinut 'Escaletes Toweriin' (500 m), majakan näkökulmasta ja varjoliitoon.5 km rannikolta, löydät koirarannan ja useita puoliksi villiä lahtia.Lentokenttä on 16 km taksilta 25–30 €.Alicante klo 22 km.Elche 20 km: n päässä. Tärkeitä alennuksia viikoiksi tai kuukausiksi (4 viikkoa)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi

  • Onko majoituspaikassa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi uima-allas?

    Kyllä, Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi?

    Ei, Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi?

    Lähellä majoituspaikkaa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi sijaitsevat nähtävyydet ovat Alicanten lentokenttä, Playa de San Juan, Playa de San Juan, Centro, Marina de Alicante, Playa del Postiguet, de La Mata, Parque Natural de las Salinas de La Mata-Torrevieja.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi on?

    Majoituspaikan Coqueto Apartamento A 300 Metros De La Playa, Piscina, Parking, Wi-Fi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.