Majoitukset kohteessa Vaasa lähellä kohdetta Wasalandia

  • Löydä sopivin hotelli alueelta
  • Vertaile hintoja eri sivustoilta
  • Varaa loistavaan hintaan!
Ladataan

Wasalandia

Wasalandia on Vaasan Vaskiluodosa sijaitseva Suomen neljänneksi suurin huvipuisto. Vuosittain vuonna 1988 avatussa Wasalandiassa käy noin 100 000 vierailijaa. Kaikkiaan Wasalandiassa on noin 20 laitetta huvittelijoiden käyttöön. Toisin kuin monissa muissa Suomen huvipuistoissa, Wasalandiassa laitteita on pyritty valitsemaan pienempiä lapsia ajatellen. Kohderyhmäksi onkin valittu alle 12-vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa. Rovaniemellä sijaitsevan SantaParkin ohella Wasalandia on maan ainoa huvipuisto, jonka sisäänpääsyranneke oikeuttaa pääsyyn kaikkiin laitteisiin.

Wasalandia on perinteisesti avoinna toukokuun loppupuolelta elokuun loppuun päivittäin, joskin kellonajat vaihtelevat. Vuonna 2009 hinnaston mukainen ranneke maksoi aikuselta 20 euroa ja lapselta 17 euroa. Wasalandiaan on saatavilla myös kausikortteja, jotka oikeuttavat rajattomaan pääsyyn huvipuistoon koko kauden ajan.

Wasalandian lähettyvillä on parkkitilaa ja alueelle pääsee kätevästi myös Lilliputti-junalla Vaasan keskustasta sekä läheisestä Tropiclandian kylpylähotellista.

Yhteystiedot

Vaskiluoto, 65100, Vaasa, Suomi
Puhelinnumero: +358(6)2111200 | Faksi: +358(6)2111288 | Virallinen kotisivu