Hotellit kaupungissa Riika (Riika, Latvia)

 1. 62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  55 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  80 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  49 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 2. 62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 54 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  89 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  56 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  47 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 64 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Hotellit kaupungissa Riika

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Riika, Latvia. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Riika
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Riika!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Riika)

 • 66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 73 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 70 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:loka 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  53 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Riian hotellit laadukkaita ja edullisia

Latvian pääkaupunki Riika toimii monelle suomalaiselle lyhyen viikonloppumatkan kohteena. Kaupungin vilkas yöelämä miellyttää erityisesti nuoria matkaajia. Mikäli hamuat yökerhoihin lomallasi, kannattaa matkata keskustassa sijaitsevalle Kalku ielalle ja sen lähistölle, jossa on useita erilaisia ravintoloita ja baareja, jotka tosin ainakin paikallisten mukaan ovat suurimmaksi osaksi turisteille. Alueen lähistöllä sijaitsee suuri osa Riian hotelleista , joten lyhyen ja turvallisen paluumatkan saat valitsemalla majapaikan läheltä.

Riian hotellit ovat halvempia kuin Suomen vastaavat, eikä matkustaminen esimerkiksi lentäen ole kovin hintavaa. Jos omaat seikkailuhenkeä, kannattaa pohtia kulkemista omalla autolla Via Balticaa pitkin. Noin viitisen tuntia kestävä matka Tallinnasta Riikaan ei maisemien puolesta tarjoa kenties mitään riemusoittoa, mutta kokemuksena se on hauska ja mielenkiintoinen. Pysähtyminen Itämeren rannalla kauniina kesäpäivänä on oiva tapa virkistäytyä automatkan keskellä.

Mikäli haluat lomallasi ihailla hiukan myös urheilua, on Riika näin ollen loistava kohde. Löydät helposti hotellin esimerkiksi paikallisen monitoimiareenan läheltä, jossa pelataan muun muassa jääkiekkoa ja koripalloa. Latvialaisille laji kuin laji on lähellä sydäntä ja erityisesti jääkiekkoliiga KHL:n otteluissa tunnelma on huikea, eivätkä lippujen hinnat huimaa päätä. Pääsääntöisesti kaikki paikalliset hinnat ovat halpoja, johtuen Latvian alhaisesta palkkatasosta.

Vapaa-ajanviettotavat kaupungissa

Siinä missä Kalku ielalla ei koskaan tunnu olevan hiljaista, tarjoaa Riika toki myös rauhallisempaa lomaa kaipaaville elämyksiä. Heille, jotka haluavat rentoutua lomallaan Riikaan, Domina Inn Riga -hotelli parin kilometrin päässä keskustasta on yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Hotellin yhteydessä on italialainen ravintola, jonka tiloissa tarjoillaan aamuisin aamupala. Lisäksi samalla kadulla on muutama muu hyvä ravintola, joten nälkä ei ainakaan pääse yllättämään. Domina Inn sisältää myös komean saunatilan poreammeella, joka auttaa rentoutumaan päivän urakan jälkeen.

Myös Riian Maritim Park Hotel on rauhallisella alueella, noin parin kilometrin päässä keskustasta. Matkalla keskustaan ylitetään Daugava-joki, joka kulkee kaupungin läpi. Keskustassa sijaitsee useita ostospaikkoja , suomalaisille tutuimpana Stockmann-kauppakeskus. Hiukan vieraampia tuotteita hamuavien kannattaa valita Galerija Centrs –ostoskeskus. Aivan keskustan ytimeen pääsee majoittumalla tyylikkäässä Grand Palacessa Daugava-joen varrella. Välimatkat keskustassa ovat todella lyhyitä, kaikkialle pääsee helposti kävellen. Jos Riiassa haluaa ottaa taksin, kannattaa varmistaa etukäteen hotellilta, mitkä taksifirmat ovat luotettavimpia. Lisäksi hinta kannattaa lyödä lukkoon ennen matkaa, ettei perille päästyä tule ikäviä yllätyksiä.

Riiassa on useita kauniita puistoja, joiden silloilta löydät lukkoja kiinnitettynä kaiteisiin. Syy tähän on se, että latvialaiset ovat hyvin taikauskoisia ja kiinnittämällä lukon siltaan he pyrkivät varmistamaan, että heidän parisuhteensa onni kestää tulevaisuudessa. Useissa puistoissa on niin romanttisia kävelypolkuja kuin leikkikenttiä lapsille, Esplanadin puistossa on jopa katedraali. Puiston reunalla oleva Gallery Park -hotelli on nimetty muun muassa Latvian parhaaksi ja se hemmotteleekin varmasti vaativintakin matkustajaa.

Riian edulliset vaihtoehdot

Hotellivalikoima Riian keskustassa on harvinaisen kattava ja monipuolinen. Pelkästään kilometrin säteellä keskustasta löytyy todella suuri määrä erilaisia majapaikkoja, joukossa lukuisia halpoja hotelleja. Näin ollen loppupeleissä kysymys onkin vain siitä, millaisen vaihtoehdon haluat itsellesi.

Mikäli haluat mahdollisimman halvan hotellin Riiasta, kannattaa vertailla keskenään esimerkiksi Dodoa, Baltparkia sekä Monte Kristoa. Jälkimmäisestä pääset loistavasti tutustumaan Riian vanhaankaupunkiin kuin myös nauttimaan tunnelmallisesta ravintolasta ja sen herkullisista ruoista.

Tallink Riga –hotelli sijaitsee rauhallisella alueella loistavien kulkuyhteyksien ja Stockmannin varrella. Läheltä löydät myös kauppahallit, joissa pääset aistimaan paikallista kauppatunnelmaa sen aidoimmassa muodossa. Keskustaan kävelet noin viidessä minuutissa, joten sijainnin puolesta Tallink Riga on yksi kaupungin parhaimpia.

FG Royal Hotel Vapauden muistomerkin vieressä on laadukkuudestaan huolimatta myös hinnaltaan todella halpa hotelli. Saman kadun varrelta tai sen lähistöltä löydät kaupungin suosituimmat nähtävyydet, esimerkiksi Riian tuomiokirkon sekä Mustapäiden talon. Jälkimmäinen rakennettiin 1300-luvulla ulkomaisten kauppiaiden killan käyttöön. Toisessa maailmansodassa talo tuhottiin, mutta 1990-luvulla se rakennettiin uudestaan alkuperäisen mallin

Our top-rated cheap hotels in Riika

 • 60 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  72 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  35 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 38 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Riika