Hotellit kaupungissa Naantali (Länsi-Suomi, Suomi)

 1. 84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 2. 116 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  123 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  113 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 3. 121 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 4. 136 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 5. 102 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 6. 59 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 8. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Naantali

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Naantali, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Naantali
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Naantali!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Naantali)

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 116 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 119 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 78 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 69 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 75 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024

NAANTALI – MUUMEJA IDYLLISESSÄ KYLPYLÄKAUPUNGISSA

Naantali, tuo Varsinais-Suomen helmi, on ihanteellinen erityisesti kesäkaupunkilomalle. Suomen länsirannikon viehättävät puiset kaupungit henkivät vanhaa aikaa ja Naantalin kapeilla kaduilla kävellessä voi tuntea palaavansa ajassa taaksepäin. Naantali on tunnettu erityisesti presidenttimme kesäpaikkana, laadukkaana kylpyläkaupunkina ja Muumimaailman kotina, mutta kaupunki on paljon muutakin. Naantali on kaunis merellinen kaupunki, jonka leppoisa ja rentouttava tunnelma viehättää jokaista kaupunkiin tulijaa.

Naantalin kaupungilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia, sitä pidetäänkin yhtenä maamme vanhimmista kaupungeista. Naantalin kirkko perustettiin jo keskiajalla. Kirkon ja sen yhteydessä olevan birgittalaisluostarin ympärille kehittyi vähitellen Naantalin kaupunki, joka toimi keskiajalla tärkeänä pyhiinvaelluskohteena. Luostari kuitenkin suljettiin uskonpuhdistuksen myötä, mutta parin sadan vuoden päästä kaupunki aloitti uuden kukoistuksensa kylpylätoiminnan alkaessa alueella.

Kaupungin vanhan puutaloalueen jokaisella talolla on oma nimi. Vanhan kaupungin pastellisävyisten talojen välissä on mukava käveleskellä, taloissa mukulakivikatujen varsilla on paljon erilaisia pieniä käsityöliikkeitä sekä idyllisiä ravintoloita ja kahviloita. Rannassa oleva kävelytie kulkee pitsihuviloiden terassien ja laiturissa olevien puisten veneiden välissä, ja idyllisempää näkymää on Suomesta lähes mahdoton löytää. Kirkko kohoaa uljaana pienellä mäellä ja hallitsee maisemaa. Kirkossa vierailu on hieno kokemus, keskiaikaisissa kivikirkoissa on aivan oma tunnelmansa.

Majoitus Naantalissa käy mukavasti monissa sen mainioista majapaikoista. Perinteiseen tyyliin sisustettu Hotelli Palo on erinomainen vaihtoehto kaupungissa yöpyvälle. Se sijaitsee kaupungin vanhassa osassa ja hotellissa on ihanan vanhanaikainen tunnelma. Vaikka kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä, sisäpihalla on aivan oma rauha.

MUUMEILTA ELÄMÄÄ OPPIA VOI

Naantali on koko perheen suosikkilomakohde, asuvathan kaikkien rakastavat muumit täällä. Muumimaailma on Naantalin ylpeys. Teemapuisto sijaitsee vanhan kaupungin keskustan lähettyvillä olevassa saaressa, jonne pääsee kätevästi kulkemaan kävelysiltaa pitkin. Muumimaailma on suosittu matkustuskohde myös ulkomaalaisten keskuudessa, ja nykyisin siellä järjestetään jopa häitä.

Tove Janssonin rakastettuihin hahmoihin keskittynyt monipuolinen teemapuisto on lasten ja lapsenmielisten suosikki - Muumimaailmassa viihtyy vaikka useamman päivän! Vieraile kaikkien tuntemassa sinisessä muumitalossa ja muissa rakennuksissa sekä tutustu tuttuihin muumihahmoihin. Joka päivälle on monenlaista tekemistä ja näkemistä, esimerkiksi musiikki- ja teatteriesityksiä. Monet ravintolat ja kahvilat palvelevat nälkäisiä matkailijoita ja tuliaisetkin voi ostaa puistosta helposti.

Lasten suosikkina on myös alueella kiertävä Muumijuna, jonka kyytiin on helppo hypätä. Vaaleansininen pyörillä kulkeva avoin juna näyttää tärkeimpiä paikkoja, jonka kyydistä on mukava katsella maisemia.

Hyvällä ilmalla on mukava katsoa maisemia myös mereltä käsin ja lähteä veneilemään pitkin Turun saariston vesiä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on höyrylaiva Ukkopekka, joka kulkee Turusta Naantalin satamaan parissa tunnissa läpi saariston kauniiden maisemien. Saaristomeren viimeisessä höyrylaivassa on ehdottomasti vanhan ajan leppoisaa tunnelmaa.

Kaupungin hotellit ovat sijoittuneet pääosin vanhaan puiseen osaan kaupunkia. Lapsiperheen yöpyminen käy parhaiten esimerkiksi huoneistohotelli Amandiksessa. Huoneistoissa on pieni keittiö, joten kokkaamalla itse saa halvat ateriat. Hotellin sijainti on lyömätön aivan vanhan kaupungin sydämessä meren rannassa, lyhyen kävelymatkan päässä Muumimaailmasta. Hotellin yhteydessä olevan kahvilan terassilla meren liplatusta kuunnellen aamukahvin nauttiminen on elämys.

RENTOUTTAVA KYLPYLÄLOMA NAANTALISSA

Kylpylätoiminnalla on Naantalissa pitkä historia ja se onkin yksi Suomen suosituimmista kylpyläkaupungeista. 1700-luvulla keksittiin, että kaupungissa sijaitseva Viluluodon lähteestä nostetulla vedellä oli monenlaisia terveysvaikutuksia. Vettä tultiin juomaan ympäri Suomea. Tästä lähti Naantalin maine terveellisenä vesikaupunkina, ja Naantalin ensimmäinen kylpylä rakennettiin 1800-luvun alussa.

Edelleenkin Naantali on tärkeä kylpyläkaupunki, ja siksi yksi kaupungin tärkeimmistä vetonauloista on Naantalin kylpylä. Kylpylähotelli on mainio vaihtoehto rentouttavaa lomaa kaipaavalle: kylpylästä löytyy monien uima-altaiden ja saunojen lisäksi monipuolinen hoitolatarjonta, joissa pääsee nauttimaan ylellisistä hoidoista.

Naantalin kylpylä on mainio kohde perheille ja kokousmatkailuun, mutta hotelli on erittäin hyvä myös romanttiselle lomalle. Kylpylän symbolina oleva kaarin koristeltu ulkouima-allas on ehdottomasti yksi kaupungin romanttisimmista paikoista. Majoitusvaihtoehtoja on useita, parhaimmat sviitit ovat erittäin korkeatasoisia ja ylellisiä - sopivia vaikka häämatkalle. Kylpylähotellin monet ravintolat ovat tasokkaita ja osa niistä erittäin romanttisia. Miltä kuulostaisi viininmaistelu tunnelmallisessa viinikabinetissa?

Perheen kanssa kylpylälomalle tulleille on muitakin vaihtoehtoja majoitukselle kuin kylpylän oma hotelli. Kylpylän lähettyvillä sijaitsee perheille suunnattu Naantalin Perhehotelli. Vaikka se on edullinen vaihtoehto, kylpylän palvelut ovat lähellä ja helposti käytettävissä.

HYMYILE KUIN NAANTALIN AURINKO

“Hymyillä kuin Naantalin aurinko” on tuttu sanonta monelle suomalaiselle. Arkikielessä se tarkoittaa leveää ja iloista hymyä, mutta moni ei kuitenkaan tiedä sanonnan historiallista taustaa. Kaupunkiin 1750-luvun lopulla rakennetun tullihuoneen portissa koreili auringon kuva. Naantaliin saapuvat matkailijat tapasivat siis ensimmäisenä keltaisen auringon, kehittyen kaupungin symboliksi - ja jääden sanonnaksi suomenkielisten elämään.

Naantali onkin paikka jossa hymy irtoaa helposti, sillä erityisesti kesäisenä aurinkoisena päivänä kaupunki on parhaimmillaan. Rannassa käveleminen, puisten veneiden ihastelu ja rantaravintoloissa syöminen on kenties paras asia, mitä Suomen kesä voi tarjota. Naantalin Kaivohuone on sijainnut samalla paikalla rannassa jo 1800-luvun puolesta välistä. Kesäisin siellä toimii ravintola, jonka terassi on ihanteellinen paikka istuskella ja katsella ohi kulkevia ihmisiä. Vanhan pitsihuvilan tunnelma on erittäin viehättävä.

Vanhan kaupungin vastarannalla sijaitseva Kultaranta on toiminut tasavallan presidenttimme kesäasuntona jo lähes sata vuotta. Kaunis graniittilinna ja sen ympärillä olevat puutarha ovat todella näyttäviä. Kultarannan puutarhassa vierailu kuuluukin monen Naantalin-kävijän ohjelmaan. Linna on rakennettu kukkulalle, joten se näkyy kaupunkiin: presidentin ollessa paikalla linnan tornin huipulla liehuu lippu.

Yöpyminen seudulla käy hyvin myös presidentin kesäasunnon mukaan nimetyssä Kultaranta resortissa. Tasokas hotelli sijaitsee saaristossa muutaman kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Kultaranta on tunnettu erityisesti loistavasta täyspitkästä golfradasta ja hyvistä kokouspalveluistaan. Hotellista löytyvät myös monipuoliset hyvinvointipalvelut, joten rentoutuminen onnistuu täälläkin erittäin mainiosti. Majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta on helppo hyödyntää sopivin hotellitarjous.

Our top-rated cheap hotels in Naantali

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 125 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 105 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 174 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 75 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 165 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden