Suodattimet716 847 hotellia195 nettisivultaSuosikit
/ Tiistai, 22.04.14 - Keskiviikko, 23.04.14

Hotellit kohteessa Viro

› Löydä kaikki hotellit kohteen Viro läheltä
› Löydä halvin hotelli kohteesta Viro!
› Varaa aina parhaasen hintaan!
Lista
Kartta
Hotelleja vapaana 0/948
Ladataan...
Näytä lisää hotelleja

Suositut kohteet Viro

Lisää suosittuja kohteita

Suositut hotellit

  Hotelli Tallink Spa And Conference Tallinna
  Tallink Conference & Spa on Tallinnassa sijaitseva kokous- ja kylpylähotelli. Hotellissa on 275 modernia huonetta, joiden varustelutasoon kuuluu mm. satelliitti-tv, minibaari, kylpytakki, ilmainen langaton internet-yhteys sekä ilmastointi. Ylimääräinen vuode on saatavilla yhdelle 0-12 vuotiaalle lapselle. Kylpylässä on useita erilaisia saunoja (niin suomalaisia kuin turkkilaisia saunoja) ja uimaltaita. Kylpylän vieraat voivat lisäksi nauttia porealtaasta, suolavesialtaasta sekä allasbaarin tarjoamista juomista. Muita palveluita hotellissa on tämän lisäksi mm. kauneudenhoitola, sikaribaari "Fidel" ja Ravintola & Baari Nero. Kuten hotelllin nimestä voi päätellä, on hotellissa laajat mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Etäisyydet: Vanhakaupunki 1.5km, satama 0.2 km, lentokenttä 5,0 km ja harjumäki 2.0km.
  lisää
  Hotelli Radisson Blu Sky Hotel Tallinna
  Radisson Blu on korkeatasoinen keskustahotelli Tallinnan lähellä kaupungin kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä ja matkakohteita. Hotellissa on 24 kerrosta ja 280 huonetta, joiden varusteluun kuuluu mm. langaton internetyhteys, televisio, puhelin ja puhelinvastaaja, tallelokero huoneessa ja radio. Hotellissa on kaksi ravintolaa: Seasons ja Madissoni Grill & Bar, sekä aulabaari ja kattobaari Lounge 24, nimensä mukaisesti hotellin 24 kerroksessa. Lisäpalveluina hotellissa on mm. kuntosali, 2 saunaa, rahanvaihto ja konfrenssikeskus. Hotellissa on runsaasti tiloja kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Etäisyydet: Hotellilta on lentokentällä 4 km, vanhaan kaupunkiin 0.5 km, Aleksanteri Nevskin Katedraalille 1.5km ja rautatieasemalle 3km.
  lisää
  Hotelli Go Shnelli Tallinna
  Hotel Shnelli on Tallinnassa sijaitseva turistiluokan hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen hyvää hinta-laatu suhdetta, ja pyrkii panostamaan palvelun ystävällisyyteen. Hotelli sijaitsee keskellä tallinnaa, lähellä historiallista vanhaa kaupunkia. Hotellirakennuksessa on 7 kerrosta ja yhteensä 124 huonetta, joissa kaikissa on mm. satelliitti-tv, puhelin, suihku ja langaton internetyhteys. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä Balti Jaaman rautatieasemasta, jolla sijaitsevat niin lähin ravintola, kasino, pankki kuin Shnellin oma day spa - kauneudenhoitola. Hotellissa on oma neuvotteluhuone kokousten järjestämistä varten.
  lisää
  Hotelli Tallink Express Tallinna
  Tallink Express Hotel on kahdentähden hotelli Tallinnan satamassa. Hotellissa on 163 mukavaa huonetta, joihin kuuluu myös huoneita tupakoimattomille ja allergikoille. Huoneissa on ilmainen langaton laajakaistyhteys. Hotellissa toimii ExpressCafe, jossa tarjoillaan aamiaisbuffetin lisäksi lounas ja illallinen. Hotellissa on kokoustiloja aina 40 hengelle. Arvioidut etäisyydet hotellilta: Satama 0km, Vanhakaupunki 0.6km ja Lentokenttä 5.4km.
  lisää
  Hotelli Swissôtel Tallinn Tallinna
  Swissotel Tallinn on korkeatasoinen ja ylellinen hotelli Tallinnan bisnesalueella, ja sen ikkunoista avautuu erinomainen näkymä koko kaupungin yli. Hotellissa on 238 huonetta ja sviittiä, joiden varusteluun kuuluu mm. ilmainen internet-yhteys, minibaari, espressokone sekä huoneen oma viihdekeskus. Swissotel tarjoaa lisäksi asiakkailleen valinnan mahdollisuuden kolmen eri ravintolan joukosta, kahdesta eri baarista joiden lisäksi hotellissa on kylpylä- ja wellnesskeskus. Bisnesalueella sijaitsevana hotellina Swissotel tarjoaa luonnollisesti erinomaiset puitteet erilaisten kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Etäisyydet: Hotellilta on lentokentälle noin 3,5km, vanhaankaupunkiin noin 1,5km ja satamaan noin 1,9km
  lisää
  Hotelli Sokos Viru Tallinna
  Sokos Hotel Viru on Tallinnan keskustassa lähellä vanhaakaupunkia sijaitseva, 1970-luvulla valmistunut suomalaisrakenteinen hotelli. Hotellin historia juontaa Neuvostoliiton ajalle, jolloin hotelli oli pääsiassa suomalaisten ja muiden ulkomaalaisten käytössä, mistä johtuen KGB valvoi hotellia ja salakuunteli mm. hotellin puhelimia. Värikkäästä historiasta huolimatta on hotelli nykyisin viihtyisä ja moderni majapaikka, jonka huoneiden varusteluun kuuluu mm. maksuton langaton internet-yhteys, puhelin, tv ja hiustenkuivain. Vieraiden käytössä on myös hotellin kolme saunaa, pysäköintipaikkoja, kauneudenhoitola sekä valikoima hotellin yhteydessä toimivia ravintoloita ja baareja. Näiden mukavuuksien lisäksi hotellissa on laajat mahdollisuudet kokouksien tai kongressien järjestämiseen.
  lisää
Jaa hotelli:
Takaisin ylös