Suodattimet722 899 hotellia211 nettisivultaSuosikit
Su, 21.09
Ma, 22.09
/ Sunnuntai, 21.09.14 - Maanantai, 22.09.14

Hotellit kohteessa Viro

› Löydä kaikki hotellit kohteen Viro läheltä
› Löydä halvin hotelli kohteesta Viro!
› Varaa aina parhaasen hintaan!
Lista
Kartta
Hotelleja vapaana 0/1007
Ladataan...
Näytä lisää hotelleja

Suositut hotellit

  Hotelli Tallink Express Tallinna
  Tallink Express Hotel on kahdentähden hotelli Tallinnan satamassa. Hotellissa on 163 mukavaa huonetta, joihin kuuluu myös huoneita tupakoimattomille ja allergikoille. Huoneissa on ilmainen langaton laajakaistyhteys. Hotellissa toimii ExpressCafe, jossa tarjoillaan aamiaisbuffetin lisäksi lounas ja illallinen. Hotellissa on kokoustiloja aina 40 hengelle. Arvioidut etäisyydet hotellilta: Satama 0km, Vanhakaupunki 0.6km ja Lentokenttä 5.4km.
  lisää
  Hotelli Euroopa Tallinna
  Tallinnan sataman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Clarion Hotel Euroopa on tasokas, täysin savuton Hotelli. Clarion Euroopan liepeiltä on lyhyt matka Tallinnan vanhaankaupunkiin, kuten myös useat kaupungin parhaista shoppailupaikoista. Huoneita Clarion Euroopassa on 185 ja ne on varusteltu mukavasti, sisältäen mm. ilmastoinnin, taulu-television, hiusteinkuivaajaan ja minibaarin. Jokaiseen huoneeseen mahtuu lisäksi ylimääräinen vuode, joka tekee hotellista erinomaisen perheille. Aulabaari ja hotellin ravintola Oliva huolehtivat asiakkaiden nälästä ja janosta. Vieraat voivat lisämaksua vastaan tuoda mukanaan myös lemmikkieläimiä.
  lisää
  Hotelli Nordic Forum Tallinna
  Hotelli Nordic Forum on Tallinnan Viru-aukion läheisyydessä sijaitseva neljän tähden hotelli. Tallinnan vanhakaupunki on vain 150 metrin päässä ja myös muita viihdykkeitä löytyy hotellin liepeiltä. Huoneita hotellissa on 267, jotka kaikki ovat tilavia ja elegantisti sisustettuja. Varusteluna huoneissa on mm. LCD-tv, ilmainen langaton internet-yhteys, minibaari ja hiustenkuivain. Hotellissa on oma rentoutumiskeskus, johon kuuluu uima-allas, poreallas, höyrysaunoja ja kuntosali. Vieraat voivat lisäksi tilata juotavaa keskuksen baarista. Maksullinen maanalainen parkkihalli on myös vieraiden käytettävissä. Ravintola Monaco on hotellin ensimmäisessä kerroksessa tarjoilee vieraille herkkuja maailman eri keittiöistä. Hotellissa on lisäksi kokoustiloja aina 250 hengen tapahtumiin asti.
  lisää
  Hotelli von Stackelberg Tallinna
  Hotelli von Stackelbergin historia ulottuu aina 1870-luvulle, jolloin rakennus pystytettiin saksalaisen aristokraatin yksityiseksi residenssiksi. Hotellin sijainti Toompean kukkulan juurella tarkoittaa lyhyttä etäisyyttä Tallinnan vanhaankaupunkiin ja sen nähtävyyksiin, kuten Toompean linnaan ja Aleksanteri Nevskin katedraaliin. Hotellin sisustus noudattaa hotellin historiallista tyyliä, täydennettynä moderneilla muavuuksilla. Hotellin kaikki huoneet ovat tilavia ja valoisia, ja niissä on varusteluna mm. ilmastointi, tietokone jolla internet-yhteys, digitaalinen kassakaappi ja kylpyhuoneiden lattialämmitys. Hotellissa on lisäksi kauneudenhoitola ja Ravintola "La Boheme", joista jälkimmäinen tarjoaa vieraille korkealaatuisia makuelämyksiä.
  lisää
  Hotelli Palace Tallinna
  Scandic Palace toimii vaikuttavannäköisessä 1930-luvulta peräisin olevassa kivitalossa joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Tallinnan vanhastakapungista. Läheltä löytyvät niin Miehitysmuseo, Kiek in de Kök, Aleksanteri Nevskin katedraali kuin Pyhän Nikolauksen kirkkokin. Huoneita hotellissa on 86, ja savuttomia niistä on 72. Huoneiden varusteluun kuuluu mm. kylpyhuone ja langaton internet-yhteys. Hotellissa toimivat niin baari kuin ravintola, sauna ja kuntosali. Kokouksia voidaan hotellin tiloissa järjestää enintään 40 hengelle. Arvioidut etäisyydet hotellilta: Lentoasema 4.5km ja Satama 1.6km.
  lisää
  Hotelli Park Inn Central Tallinn Tallinna
  Hotelli Park Inn Central Tallinn on Tallinnassa sijaitseva keskustahotelli, jolta on lyhyt etäisyys kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin. Hotellissa on 245 huonetta, joiden varusteluun kuuluu mm. minibaari, hiustenkuivaaja, televisio ja puhelin. Huoneissa on lisäksi langaton laajakaistayhteys. Hotellin tarjoamiin palveluihin kuuluu mm. 24h vastaanotto ja hissi. Park Inn hotellissa on myös kaksi ravintolaa, Novell ja Cafe Kompass jotka tarjoavat vieraille laajan valikoiman erilaisia herkkuja. Hotelli tarjoaa mahdollisuudet myös kokousten ja tapahtumien järjestämiseen hotellin tiloissa, ja sen kokoustiloihin mahtuu yhteensä jopa 150 henkeä. Arvioidut etäisyydet hotellilta: Keskustaan 0km, Rautatieasemalle 2.0km ja Lentokentälle 5.0km.
  lisää
Jaa hotelli:
Takaisin ylös