Suodattimet728 480 hotellia207 nettisivultaSuosikit
La, 27.09
Su, 28.09
Lauantai27.09.14 - Sunnuntai28.09.14

Matkaopas Teneriffa

› Lisää tietoa matkaasi varten
› Löydä ihanteellinen hotelli parhaaseen hintaan
› Tutustu alueen parhaisiin nähtävyyksiin
Luettelonäkymä
Karttanäkymä
Hotelleja vapaana 0/797
Ladataan...

Suositut hotellit

  Hotelli Beatriz Atlantis & Spa Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustassa suoraan meren rannalla , muutaman minuutin kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli Beatriz Atlantis & Spa tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin vehreän puutarha-alueen keskellä sijaitseva hotelli on tunnelmalliseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Vieraiden käytössä on myös spa-osasto sekä kuntosali. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Liikuntaesteiset huomioitu. Osasta huoneita on upeat merinäköalat.
  lisää
  Hotelli Monopol Puerto de la Cruz
  Tenerife ja sen monipuolinen tarjonta on helposti ulottuvillasi asuessasi Monopol Hotel -hotellissa.Hotellin kaikissa huoneissa on hotellin luokkaa vastaava varustelutaso, joka tekee asumisen mahdollisimman mukavaksi.Jokaisessa huoneessa on televisio, kylpyamme, suihku, minibaari, parveke/terassi.Tenerife tarjoaa paljon nähtävää, ja hotellissasi voit nauttia useista palveluista, mm. 24 h huonepalvelu, hissi, baari/pubi, pesulapalvelu/kemiallinen pesu, ravintola, tallelokerot, business center.Hotelli tarjoaa myös urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja, mm. poreamme, sauna, uima-allas (ulkona).Tässä hotellissa yhdistyvät nykyaikaiset mukavuudet ja asumisen helppous, tehden siitä vieraiden tarpeet erinomaisesti tyydyttävän valinnan.Varauksen tekeminen Monopol Hotel -hotelliin on helppoa - valitse vain matkustuspäiväsi ja lähetä tiedot suojattua varauslomakettamme käyttäen.
  lisää
  Hotelli H10 Tenerife Playa Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustan tuntumassa lähellä Lago Martiánezia, muutaman minuutin matkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli H10 Tenerife Playa tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin puutarha-alueen keskellä sijaitseva hotelli on lämminhenkiseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-altaita, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassit. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
  Hotelli Puerto Palace Puerto de la Cruz
  Rauhallisella asuinalueella muutaman minuutin matkan päässä Puerto de la Cruzin keskustan historiallisista nähtävyyksistä, iltaelämästä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli Puerto Palace tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin vehreän puutarhan keskellä sijaitseva hotelli on viihtyisään espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Vieraiden käytössä on myös spa-osato sekä kuntosali. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa nykyaikaisissa huoneissa on ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio.
  lisää
Jaa hotelli:
Takaisin ylös