Suodattimet730 535 hotellia207 nettisivulta Vertaile hotellihintoja
207 varaussivustolta!
Suosikit
To, 11.12
Pe, 12.12
Torstai11.12.14 - Perjantai12.12.14

Matkaopas Teneriffa

› Lisää tietoa matkaasi varten
› Löydä ihanteellinen hotelli parhaaseen hintaan
› Tutustu alueen parhaisiin nähtävyyksiin
Luettelonäkymä
Karttanäkymä
Hotelleja vapaana 0/810
Ladataan...

Suositut hotellit

  Hotelli Gran Hotel El Tope Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustassa lähellä meren rantaa ja Lago Martiánezia , muutaman minuutin matkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli El Tope tarjoaa laadukasata asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin puutarhan keskellä sijaitseva hotelli on eleganttiin espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, keittiönurkaaus, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Osasta huoneita upeat merinäköalat.
  lisää
  Hotelli Valle Mar Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustassa suoraan meren rannalla lähellä Lago Martiánezia, muutaman minuutin kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli Valle Mar tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin vehreän puutarhan keskellä sijaitseva hotelli on hienostuneeseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Vieraiden käytössä on myös kuntosali. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Osasta huoneita on upeat merinäköalat.
  lisää
  Hotelli Beatriz Atlantis & Spa Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustassa suoraan meren rannalla , muutaman minuutin kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli Beatriz Atlantis & Spa tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin vehreän puutarha-alueen keskellä sijaitseva hotelli on tunnelmalliseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Vieraiden käytössä on myös spa-osasto sekä kuntosali. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Liikuntaesteiset huomioitu. Osasta huoneita on upeat merinäköalat.
  lisää
  Hotelli H10 Tenerife Playa Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustan tuntumassa lähellä Lago Martiánezia, muutaman minuutin matkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli H10 Tenerife Playa tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin puutarha-alueen keskellä sijaitseva hotelli on lämminhenkiseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-altaita, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassit. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
Jaa hotelli:
Takaisin ylös