Suodattimet724 090 hotellia204 nettisivultaSuosikit
Su, 14.09
Ma, 15.09
/ Sunnuntai, 14.09.14 - Maanantai, 15.09.14

Matkaopas Teneriffa

› Lisää tietoa matkaasi varten
› Löydä ihanteellinen hotelli parhaaseen hintaan
› Tutustu alueen parhaisiin nähtävyyksiin
Lista
Kartta
Hotelleja vapaana 0/768
Ladataan...

Suositut hotellit

  Hotelli H10 Tenerife Playa Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustan tuntumassa lähellä Lago Martiánezia, muutaman minuutin matkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli H10 Tenerife Playa tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin puutarha-alueen keskellä sijaitseva hotelli on lämminhenkiseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-altaita, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassit. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
  Hotelli Valle Mar Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustassa suoraan meren rannalla lähellä Lago Martiánezia, muutaman minuutin kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli Valle Mar tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin vehreän puutarhan keskellä sijaitseva hotelli on hienostuneeseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Vieraiden käytössä on myös kuntosali. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari , televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Osasta huoneita on upeat merinäköalat.
  lisää
  Hotelli Parque Vacacional Eden Puerto de la Cruz
  Kolmen tähden huoneistohotelli Parque Vacacional Eden sijaitsee rauhallisella alueella Puerto de la Cruz´issa. Keskusta ja Playa Jardin -uimaranta ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Alueen nähtävyyksiin kuuluu "Papukaijapuistoksi" kutsuttu Loro-puisto, josta löytyy myös monenlaisia vesieläimiä ja ihmisapinoita. Lähellä myös Neitsyt Marian ilmestymispaikkana pidetty esikaupunki, Candeleria. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaiset bussikuljetukset kaupungin keskustaan ja takaisin. Tämä hotelli on palkittu laatu- ja ympäristösertifikaateilla. Hotellissa on 151 studiohuonetta ja 73 huoneistoa. Kaikissa huoneissa on täysin varusteltu keittiö, kylpyhuone ammeineen, kassakaappi, parveke, Internet-yhteys, satelliitti-tv, puhelin sekä tervetuloa-toivotus. Hotellissa on sauna ja mahdollisuus hierojan palveluihin. Kooltaan 12.000 m2 puutarhasta löytyy minigolfrata, tenniskenttä, puistoshakkilauta, pingis- ja biljardipöytä sekä lasten leikkikenttä. Neljä uima-allasta, joista yksi on lämmitetty. Lapsille on oma allas. Ravintola Guacimara ja sen yhteydessä on baari. Ulkoterassilla on tarjolla á la carte -annoksia ja juomia. Hotellilla on myös pelihalli, lehtikioski ja kirjasto.
  lisää
  Hotelli Puerto de la Cruz Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruzin keskustan laitamilla rauhallisella asuinalueella, muutaman minuutin matkan päässä keskustan nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista sijaitseva viihtyisä 4-tähden hotelli Sol Puerto de la Cruz tarjoaa korkealuokkaista asumista, viihtyisää tunnelmaa ja tasokasta palvelua niin perheille kuin liike- ja lomamatkailijoille. Kauniin vehreän puutarhan keskellä sijaitseva hotelli on tunnelmalliseen espanjalaiseen tyyliin sisustettu ja sen alueella on uima-allas, lasten leikkipaikka, ravintola, baari ja aurinkoterassi. Vieraiden käytössä on myös kuntosali. Ravintola, baari, lastenhoitopalvelu, oleskelutilat, ympärivuorokautinen vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ystävällinen henkilökunta matkaa koskevissa kysymyksissä, autonvuokrauksessa ja retkijärjestelyissä. Ympäristössä on hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi erilaisiin vesiurheilulajeihin, pyöräilyyn ja tennikseen. Laadukkaasti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, ilmastointi, minibaari, televisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin ja radio. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
Jaa hotelli:
Takaisin ylös