Salzburg matkaopas

 • Saa tietoa matkallesi kohteeseen Salzburg
 • Löydä sinulle sopivin hotelli parhaaseen hintaan
 • Tutustu kiinnostavimpiin nähtävyyksiin
Luettelonäkymä
Karttanäkymä
Ladataan...

Suositut hotellit

 • Hotelli Austrian Trend Hotel Altstadt Radisson Blu Salzburg
  Radisson Blu Altstadt on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla vanhassa kaupungissa Salzburgissa. Hotellin vieressä virtaa Salbachin joki. Monet Salzburgin nähtävyydet, kuten Mirabellin palatsi, Mozartin syntymäpaikka, ostoskadut ja tuomiokirkko, ovat kävelymatkan päässä hotellista. Hotellista avautuu kauniit näköalat alpeille kuin myös vanhaan kaupunkiin. Hotelli sijaitsee vanhassa, jo vuonna 1377 rakennetussa talossa. Hotellissa yhdistyykin vanha ja uusi, kaikkialla on käytössä Internet-yhteys. Hotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja viehättäviä. Huoneista avautuu näköalat joko Salbach joelle, vanhaan kaupunkiin, Salzburgin linnaan tai Kapuzinerin luostariin. Kaikissa huoneissa on tallelokero ja minibaari. Huoneissa on myös televisio. Ravintola Symphonie tarjoaa sekä itävaltalaista että kansainvälistä ruokaa. Aamiais-buffet on tarjolla joka aamu. Lisäksi hotellissa on myös baari ja takapihalla viehättävä kahvila. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden.
  lisää
 • Hotelli Achat Plaza Zum Hirschen Salzburg
  Hyvällä paikalla Salzburgin päärautatieaseman läheisyydessä, vain minuuttien etäisyydellä kaupungin päänähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista ja iltaelämästä sijaitseva tyylikäs 4-tähden hotelli ACHAT Plaza Zum Hirschen tarjoaa viihtyisää asumista, kultturellia ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua niin perheille, liikematkalaisille kuin lomailjoillekin. Lähistöltä löytyy leppoisia paikallisia ravintoloita ja kuppiloita. Tunnelmallisessa kaupunkirakennuksessa sijaitseva hotelli on eleganttiin tyyliin sisustettu ja tarjoaa myös tilat kokousten tai vaikka pienten näyttelyjen järjestämiseen. Hotellissa on viihtyisä piha, jossa lasten leikkipaikka ja kesäterassi. Ystävällinen henkilökunta avustaa retkijärjestelyissä ja autonvuokrauksessa. Ympärivuorokautinen vastaanotto, ravintola, baari, aamiainen, oleskelutilat, höyrysauna, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ympäristössä hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn, golfiin, tennikseen ja lenkkeilyyn. Lämminhenkiseen ja kotoisaan tyyliin sisustetuissa huoneissa on tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, televisio ja internet-yhteys. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
 • Hotelli Villa Carlton Salzburg
  Kauniilla paikalla Salzburgin Mirabellin palatsin läheisyydessä, vain minuuttien etäisyydellä kaupungin päänähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista ja iltaelämästä sijaitseva viehättävä 4-tähden hotelli Villa Carlton tarjoaa tunnelmallista asumista, kultturellia ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua niin perheille, liikematkalaisille kuin lomailjoillekin. Lähistöltä löytyy leppoisia paikallisia ravintoloita ja kuppiloita. Upean tyylikkäässä kaupunkirakennuksessa sijaitseva hotelli on eleganttiin tyyliin sisustettu ja vieraiden käytössä on kuntosali sekä sauna. Ystävällinen henkilökunta avustaa retkijärjestelyissä ja autonvuokrauksessa. Ympärivuorokautinen vastaanotto, baari, aamiainen, oleskelutilat, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ympäristössä hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn, golfiin, tennikseen ja lenkkeilyyn. Lämminhenkiseen klassiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on parveke, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, televisio ja internet-yhteys.
  lisää
 • Hotelli Altstadthotel Weisse Taube Salzburg
  Altstadthotel Weisse Taube on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee historiallisessa ympäristössä Salzburgissa. Hotellirakennus on peräisin vuodelta 1365. Hotelli sijaitsee vanhan kaupungin sydämessä kauniissa ympäristössä. Kaikki keskeisimmät nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa kävellen. Hotelli on perheomisteinen ja yksi ja sama suku on pitänyt hotellia samassa talossa jo viiden sukupolven ajan. Hotellin kaikissa huoneissa on kaapelitelevisio, minibaari ja kahvi/teenkeitin. Huoneissa on tallelokero ja Internet-yhteys. Monipuolinen aamiainen tarjoillaan pöytiin hotellin ravintolassa. Hotellin vastaanotosta voi varata konsertti - ja kiertoajelulippuja. Lisäksi vastaanotto avustaa mielellään monissa muissa matkajärjestelyissä. Bussilinjoilla 3, 5 ja 6 matka lentokentältä hotellille kestää vain 10 minuuttia. Bussilinja 8 lähtee myös lentokentältä, matka kestää noin 20-25 minuuttia.
  lisää

Muita huippuhotelleja

Nähtävyydet - Salzburg

Lisää nähtävyyksiä - Salzburg