Suodattimet723 284 hotellia198 nettisivulta Vertaile hotellihintoja
198 varaussivustolta!
Suosikit
Ma, 14.07
Ti, 15.07
/ Maanantai, 14.07.14 - Tiistai, 15.07.14

Matkaopas Salzburg

› Lisää tietoa matkaasi varten
› Löydä ihanteellinen hotelli parhaaseen hintaan
› Tutustu kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin
Lista
Kartta
Hotelleja vapaana 0/251
Ladataan...

Suositut hotellit

 • Hotelli NH Salzburg City Salzburg
  Keskeisellä paikalla Salzburgin sydämessä lähellä konferenssikeskusta, kävelymatkan päässä historiallisesta keskustasta, ostosmahdollisuuksista ja iltaelämästä sijaitseva ihastuttava 4-tähden hotelli NH Salzburg City tarjoaa hotellipalveluja niin perheille, liikematkalaisille kuin lomailjoillekin. Lähistöltä löytyy leppoisia paikallisia ravintoloita ja kuppiloita. Kauniissa rakennuksessa sijaitseva hotelli on moderniin tyyliin sisustettu. Hotellissa on viihtyisä kesäterassi sekä sauna. Ystävällinen henkilökunta avustaa retkijärjestelyissä ja autonvuokrauksessa. Ympärivuorokautinen vastaanotto, baari, aamiainen, oleskelutilat, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ympäristössä hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn, tennikseen ja lenkkeilyyn. Lämminhenkiseen ja kotoisaan tyyliin sisustetuissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, televisio ja Internet-yhteys. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
 • Hotelli ACHAT Plaza Zum Hirschen Salzburg
  Hyvällä paikalla Salzburgin päärautatieaseman läheisyydessä, vain minuuttien etäisyydellä kaupungin päänähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista ja iltaelämästä sijaitseva tyylikäs 4-tähden hotelli ACHAT Plaza Zum Hirschen tarjoaa viihtyisää asumista, kultturellia ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua niin perheille, liikematkalaisille kuin lomailjoillekin. Lähistöltä löytyy leppoisia paikallisia ravintoloita ja kuppiloita. Tunnelmallisessa kaupunkirakennuksessa sijaitseva hotelli on eleganttiin tyyliin sisustettu ja tarjoaa myös tilat kokousten tai vaikka pienten näyttelyjen järjestämiseen. Hotellissa on viihtyisä piha, jossa lasten leikkipaikka ja kesäterassi. Ystävällinen henkilökunta avustaa retkijärjestelyissä ja autonvuokrauksessa. Ympärivuorokautinen vastaanotto, ravintola, baari, aamiainen, oleskelutilat, höyrysauna, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ympäristössä hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn, golfiin, tennikseen ja lenkkeilyyn. Lämminhenkiseen ja kotoisaan tyyliin sisustetuissa huoneissa on tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, televisio ja internet-yhteys. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
 • Hotelli Ramada Salzburg City Centre Salzburg
  Keskeisellä paikalla Salzburgin päärautatieaseman läheisyydessä, vain minuuttien etäisyydellä kaupungin päänähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista ja iltaelämästä sijaitseva viehättävä 4-tähden hotelli Ramada Salzburg City Centre tarjoaa viihtyisää asumista, kultturellia ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua niin perheille, liikematkalaisille kuin lomailjoillekin. Lähistöltä löytyy leppoisia paikallisia ravintoloita ja kuppiloita. Kauniissa kaupunkirakennuksessa sijaitseva hotelli on tunnelmalliseen tyyliin sisustettu ja tarjoaa myös tilat kokousten tai vaikka pienten näyttelyjen järjestämiseen. Vieraiden käytössä on kuntosali sekä hyvinvointipalveluja. Ystävällinen henkilökunta avustaa retkijärjestelyissä ja autonvuokrauksessa. Ympärivuorokautinen vastaanotto, baari, aamiainen, oleskelutilat, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus. Ympäristössä hyvät harrastusmahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn, golfiin, tennikseen ja lenkkeilyyn. Lämminhenkiseen ja kotoisaan tyyliin sisustetuissa huoneissa on tallelokero, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, televisio ja internet-yhteys. Liikuntaesteiset huomioitu.
  lisää
 • Hotelli Best Western Stieglbräu Salzburg
  Best Western Stieglbräu on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Salzburgia. Tämä perinteinen hotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Mirabell-palatsilta ja uudelta kongressikeskukselta. Monet tärkeät nähtävyydet kuten Mirabell-puutarhat, Mozartin synnyinkoti ja Hohensalzburgin linnoitus ovat helpon, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Juna-asema on vain puolen kilometrin päässä Best Western Hotel StieglBräulta. Kaikki huoneet on varustettu laajalla valikoimalla mukavuuksia, joihin kuuluu itsesäädettävä ilmastointi ja äänieristetyt ikkunat. Huoneissa on minibaari ja televisio. Hotellin asukkaille on tarjolla aamiais-buffet. Internet-yhteys on käytettävissä. Asiakkailla on mahdollisuus yksityiseen pysäköintiin hotellissa. Perinteisessä StieglBräu-ravintolassa on tarjolla klassisia itävaltalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Kodikas Biergarten on avoinna toukokuusta syyskuuhun. Hotel StieglBräun vastaanotosta saa lippuja tapahtumiin ja nähtävyyksien katselukierroksille. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden.
  lisää

Muita huippuhotelleja

Jaa hotelli:
Takaisin ylös