Suodattimet716 847 hotellia195 nettisivultaSuosikit
/ Sunnuntai, 11.05.14 - Maanantai, 12.05.14

Bw Next Salpau

Hotelli 0
VESIJARVENKATU 15100 Lahti Suomi
Ladataan...

Kuvaus Bw Next Salpau

Hotelli Bw Next Salpau

Osoite

 • Bw Next Salpau
 • VESIJARVENKATU
 • 15100Lahti
 • Suomi
 • Puhelinnumero:
 • Faxi:

Majoitusluokka

 • Hotelli
 • Fallkullan kotieläintila

  Fallkullan kotieläintila

  Fallkullan kotieläintila on vuonna 1989 perustettu Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen nuorisotalo Malmin pohjoispuolella, joka on erikoistunut kotieläintalouteen. Tilalla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus osallistua vaikkapa navettatöihin, eläinten hoitoon, piha- ja puutarhatöihin sekä erilaisiin kädentaitoihin. Vuositasolla Falkullan kotieläintilalla vierailee noin 60 000 kävijää. Falkullan kotieläintila on suunnattu erityisesti 9-17-vuotiaile nuorille. Tilalta löytyy esimerkiksi lampaita, vuohia, nautoja, ankkoja, kanoja, kaneja, sikoja, kissoja ja hevosia. Tilalla järjestetään nuorille ohjattua ohjelmaa aina eläinten karsinoiden siivouksesta elokuvien katseluun ja grilli-iltoihin.
  lisää
  kutista
 • Gardenia-Helsinki

  Gardenia-Helsinki

  Gardenia-Helsinki on Viikissä sijaitseva puutarhakohde. Vuonna 2001 avattu Gardenia esittelee mm. japanilaisen ja troopisen puutarhan sekä lapsille suunnatun Kasvien salaisuudet -polun. Tropiikissa kasvatetaan mm. orkideoja. Gardenian ulkopuutarha sisältää mm. 35 eri jaloruusua. Gardenian tiloissa toimii myös Luontokoulu Töyhtöhyyppä, joka tarjoaa mm. tukea koulujen luonto-opetukseen ja oppilaille mahdollisuuden tutustua paremmin luontoon. Gardenia-Helsingin ohessa toimii myös viherkasveja myyvä kauppa sekä kahvila-ravintola kokous- ja juhlatiloineen. Gardenia on pääsääntöisesti avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-17. Paikan päälle pääsee mm. bussilinjoilla 57, 68, 79 ja 550.
  lisää
  kutista
 • Merimaailma Sealife Helsinki

  Merimaailma Sealife Helsinki

  Merimaailma Sea Life on Helsingin Linnanmäen yhteydessä toimiva yleisöakvaario, joka koostuu noin 50 eri kokoisesta akvaariosta. Sea Life esittelee akvaarioissa maailman eri merieläimiä tarjoten paitsi elämyksiä, myös hyödyllistä tietoa eri eläinlajeista. Helsingin Sea Lifessa on mm. 10 eri hailajia ja yhteensä yli 200 muuta lajia. Sea Lifessa on paitsi pysyä kokoelma, myös vaihtuvia näyttelyitä. Merimaailman pysyvä kokoelma on jaettu eri osiin; igapó-sademetsä, tropiikki koralliriuttoineen ja meriruohoniittyineen, valtameret sekä Itämeri ja Pohjanmeri ja Suomen makeat vedet. Joillakin eläinlajeilla on näiden lisäksi vielä omat osionsa. Yhteensä Merimaailma Sea Lifessa on lähemmäs kolmetuhatta yksilöä. Kalojen lisäksi mukana on muun muassa reevesinsuokilpikonnia ja kuningasboa
  lisää
  kutista
Jaa hotelli:
Takaisin ylös